Тернополяни скептично оцінили порошенківські реформи і обрали зе-кандидата

Поділитися


Незважаючи на тотальну промивку мізків тернополянам і перемогу Порошенка у першому-другому турах президентських виборів, краяни відійшли від зомбо-агітації і почали критично оцінювати 4-річне іго Степана Барни. Чи вибрали тернополяни щось кардинально краще під брендом “Слуги народу” – покаже час. Лякалка про судимість Богданця не спрацювала. Радує, що не проходить надалівець Черкашин, бо нашої ганьби вистачиє і на файне місто.

Наразі оброблено 42% бюлетенів і перемога Богданця виглядає доволі переконливою. Він ледь не вдвічі обганяє свого найближчого суперника.

Прикро, що представники громадського суспільства пасуть задніх у Тернополі. Колись же, наприкінці 80-х років ХХ століття у Тернополі була створена перша крайова організація РУХу. Коли всі ті Бойки, Бойчуки, Негоди скурвились, то тернополяни підтримували націоналістів на чолі зі Славою Стецько. Нинішня ж інтелігенція, професура досі не може адекватно сприйняти виклики часу. Значна частина колись поважних тернополян досі поширюють у фейсбуці патріотичну маячню і відверту агітаційну маніпуляцію за Порошенка.



Ну і ганебна підтримка колишнього голови Тернопільської облдержадміністрації Степана Барни главами двох найбільших церков Тернопільщини свідчить про стрімке падіння авторитету “духовних заробітчан в рясах”.

ЯК СЕБЕ ПОКАЖЕ БОГДАНЕЦЬ – ПОБАЧИМО У ПЕРШІ МІСЯЦІ ЙОГО РОБОТИ

У чортківському виборчому окрузі виграє замаскований під “зе” порошенківець Гевко

“Червоний пояс” під Почаївською Лаврою зберігає інтригу виборів