У чортківському виборчому окрузі виграє замаскований під “зе” порошенківець Гевко

Поділитися


У “південному” виборчому окрузі в Тернопільській області станом на 9 годину обробили 67,45% бюлетенів. Мешкнці Чортківського, Борщівського і Заліщицького районів підтримали найбільше представника партії “Слуги народу” Володимира Гевка. З таким же успіхом люди підтримали б коня, якби він йшов під цим брендом і мав фотографію із Зеленським. Правда, жителів цих районів нічого не вчить життя. У 2002 році також із популярним брендом “Наша Україна” йшов Михайло Полянчич. За нього проголосувало тоді 75% виборців. Що зробив цей нардеп для півдня?

Так само ні звідки із ЗЕ-брендом з’явився Володимир Гевко. У Тернополі в 2015 році він йшов від… порошенківської політичної сили і запам’ятався тернополянам своєю агітацією на грушці.

Тоді він не пройшов до міської ради, а нині вдало перевзувся у провладну партію. Допоміг втулитися туди брат-комік, який особисто знайомий із Зеленським…

Кумівству Ющенка можна передавати привіт…

Тепер Гевку-кандидату головне було не відкривати рота багато, як на прес-конференції-презентації, де журналістам не дали можливості поставити жодного питання.

Значно кращою альтернативою Гевку є Алла Квач, міський голова Заліщик, яка живе і працює в окрузі. активно захищала Дністер від знищення 6 ГЕС… Серед мажоритарників Тернопільщини вона виглядала чи не найдостойніше… Схоже, не оцінили краяни як би це мало бути…Хоча, ще попереду 32% бюлетенів до підрахунку і все можливо ))



P.S. При опрацюванні 69% бюлетенів картина не змінилася

В Україні уклали перший одностатевий шлюб

Тернополяни скептично оцінили порошенківські реформи і обрали зе-кандидата