Тернополяни з Бульвару Просвіти обурені фальсифікацією замірів шуму котельні на торфі

Поділитися

Мешканці Бульвару Просвіти у Тернополі не задоволені шумом, смородом і сажею, яка протягом року заполонила їхній мікрорайон. У серпні місяці життя стало нестерпним і люди поскаржились президенту, оскільки не вірять місцевим чиновникам. Тернополяни знають із розслідувань журналістів, що “торф’яні котельні” – бізнес родини мера Надала та його однопартійців.

3 вересня під торфяною котельнею Бульвару Просвіти,9 зібралась комісія і місцеві мешканці. Люди відразу заявили, що котельня була відключена вранці, а на момент замірів дуже тихо працювала – “ніби автомобіль на нейтральній передачі.” Насправді, за замірами місцевих мешканців, котельня працює вдвічі гучніше – до 80 децибел, а заміри членів комісії з держпродслужби показали 48 децибел. 

Таку ж інформацію від Держпродслужби прислав місцевим мешканцям заступник міського голови Владислав Стемковський.

Тернополяни були готові до такої фальсифікації. Люди очікують, що як тільки влада наважиться дати команду запрацювати торфяній котельні – відразу перекриватимуть дорогу. І будуть робити це доти, поки “торфяний Чорнобиль” не закриють остаточно. Підтримати мешканців Бульвару Просвіти готові  тернополяни з інших мікрорайонів, які незадоволені діяльністю мера і його команди.

Десятиліттями котельня на Бульварі Просвіти гріє землю. Замість вдосконалити енергозберігання, влада Тернополя вирішила ще труїти мешканців міста

На звернення тернополян в офісі президента відреагували поки так: переадресували звернення в міністерство екології та тернопільській обласній адміністрації. Тернополяни сподіваються, що команда президента розбереться у ситуації, зупинить тягнибаксівців, які заробляють на здоров’ї українців.

Тернополяни ще вірять, що здоровий глузд переможе і через захланних надалів, головків та т.п. звіздюків у файному місті не почнеться коліївщина

Приєднатися до групи можна тут.

Що насправді хочуть жінки?

Черговий зашквар Надала: біля податкової забудують зелену галявину