Не має активного тестування на коронавірус – не має хворих на COVID19

Поділитися

Українці вкрай скептично оцінюють дії влади у боротьбі з епідемією коронавірусу. Люди розуміють, що все, що роблять чиновники – піар, порушення закону або відверте відмивання коштів. У соцмережах сьогодні більше половини громадян України і люди відверто висловлюються, що вони думають про так звану популістичну допомогу України цивілізованій Італії, про закупки бракованих китайських тестів.

Вчора у Тернополі мали повідомити о 22 годині про ситуацію в області та місті. Але ж де там. Глухо як в танку. Нині ж о 10 ранку повідомили – не має хворих. З одного боку – це добре. Але з іншого – де їм взятися, якщо тестувань не проводиться у достатній кількості. 

Україна поки залишається державою з одним із найнижчих рівнів тестування: станом на 30 березня тести зробили 2,6 тисячам осіб, пише сайт “Слово і діло”. Днями на телебаченні прозвучала зальнонаціональна статистика: у багатомільйонній Україні зробили аж 6 тисяч тестів.  І дійсно, в Україні – найнижчий рівень тестування на коронавірус серед країн Європи. За даними сайту Worldometer, в країні проведено 134 тести на 1 млн осіб, а всього – 5 тисяч 864 тестів. Для порівняння – Польща на даний момент здійснила 80 тисяч 757 тестів. В Італії проводиться 11 тисяч 436 тестів на 1 млн осіб, а всього – 691 тисячу 461. У сусідній Білорусі провели 32 тисячі 000 тестів.

НОВИХ ПІДТВЕРДЖЕНИХ ВИПАДКІВ COVID-19 НА ТЕРНОПІЛЬЩИНІ СТАНОМ НА 10:00 8 КВІТНЯ НЕМАЄ. ЗАГАЛОМ В ОБЛАСТІ 168 ХВОРИХ
ℹ️Згідно з даними обласного лабораторного центру станом на 10:00 8 квітня на Тернопільщині 168 випадків COVID-19, 3 – летальних.
?112 – жителі Монастириського району (1 – летальний)
?18 – жителі Заліщицького району (1– летальний)
?13 – жителі Козівського району (1 – летальний)
?9 – жителі міста Тернополя
?7 – жителі Кременецького району
?3 – жителі Бучацького району
?3 – жителі Підгаєцького району
?1 – житель Тернопільського району
?1 – житель Бережанського району
?1- житель Зборівського району
? В Україні зафіксовано 1668 випадків коронавірусної хвороби COVID-19, з них 52 летальні, 35 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 206 нових випадків

ШТАБ МОНАСТИРИСЬКА
На 10.00 в Монастириському районі виявлено інфікованих коронавірусом – 113 осіб:
м.Монастириська – 64,
в навколишніх селах – 49.
В районі обстежено 618 осіб, в т.ч. 235 медиків.
Нашими медиками виставлено ще 19 підозр на COVID-19, забрані біозразки в обллабцентр. В очікуванні на результати.
Як видно зі світлин, які я зробив о 17 год вчора, місто стовідсотково дотримується карантинних заходів.
Штаб звертається до місцевих працівників поліції! В тому, що всі доручення та вимоги штабу виконуються, є і ваша заслуга. Адже ви виконуєте велику роботу з профілактичних заходів, розроблених райштабом. Ви теж щоденно працюєте в зоні ризику. Вам доручення від штабу продовжувати діяти профілактично і надалі, щоб ви ніколи не уподібнювались до тих поліцейських, які вчора на поширеному в мережах відео шестеро накинулись на молодого батька на очах (це жах!) вагітної дружини та малолітньої дитини!!! Якого українця держава виховує такими методами? Очевидно Аваков виконує вказівки путіна поступово перетворити гордий Київ на покірну москву?..

 

Підписати петицію за чисте повітря у Тернополі можна тут

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp 

У двох медиків Тернопільської обласної лікарні підтвердили коронавірус

У селі Криве відкрили свиноферму за 260 метрів від школи і дитсадка