Розкішниці з депутатськими мандатами поспілкувались з журналістами за підтримки американського посольства

Поділитися

Вчора у тернопільському прес-клубі відбулась зустріч у форматі прес-конференції з нібито з депутатками Тернопільської міської ради від різних партій, які на минулорічних виборах отримали мандати вперше. Але склалося враження, що ці жіночки зовсім не в темі та поняття зеленого не мають, що роблять у міській раді, які у них повноваження. Деякі з них вже четвертий місяць як … просто знайомляться з начальниками управлінь, а не контролюють їхню діяльність та ефективне використання коштів. Депутатки не говорили які питання розглядають на комісії, як готуються до них, що це значно важливіші засідання, а ніж сама сесія, де питання підтримуються більшістю або ні. Двоє з чотирьох депутаток – колишні журналісти. Тому знають, що Тернопільський прес-клуб – це авторитетна організація з багаторічною історією. На зустріч з пресою треба готуватись, а не совати листочок з питаннями, бо навіть не спромоглися запам’ятати про що запитують. Сумне було видовище. Депутати навіть не знали, що в центральному парку Тернополя імені Тараса Шевченка розпочалось будівництво шестиповерхівки. Це ж в центрі файного міста! Що вже говорити про околиці.

А може й знали, просто до будівництва має стосунок родина мера і депутатки постидалися говорити…

З журналістами спілкувались Олеся Чванкіна – представниця штучно створеної надалівськими посіпаками партії “Порядок. Відповідальність. Справедливість”, Мар’яна Юрик – порошенківська “Європейська Солідарність”, яка була 5 років при владі і провалила усі реформи та змарнувала час українців, Ольга Шахін – партія “Свобода”( з 2009 року партія Тягнибока при владі на Тернопільщині – троє голів облради, мер Надал з 2010 року) та Любов Вовк – “За майбутнє” під дахом екс-регіонала Чайківського, олігарха Коломойського та Ігоря Палиці.

Депутатки “осідлали” феміністичний коник, як їм працюється як жінкам і на тому спробували розповідати байки. У цивілізованих країнах з розвинутої демократією після таких прес-конференцій на цьому і завершилась б їх політична кар’єра.

На першому відео ви маєте змогу переглянути формат питань-відповідей. На нашу думку, він значно цікавіший, ніж переливання з пустого в порожнє, як на другому відео. де депутати розповідали про свою так звану діяльність.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

У Польщі розшукують заробітчанку з Тернополя Наталю Панасюк

Чи скуплять іноземці всю землю на Тернопільщині?