У Нью-Йорку скасували пандемійну традицію, заборонивши одружуватися через Zoom

Поділитися

Заради онлайн-одруження громадяни протягом року приїздили сюди з інших штатів.

Губернатор штату Нью-Йорк (США) Ендрю Куомо скасував свій указ від квітня 2020 року, яким дозволялося офіційно побратися через програму відеоконференцій Zoom, пише The Verge.

З 25 червня указ, який діяв під час надзвичайного стану через пандемію, скасовано.

Закон штату Нью-Йорк вимагає, щоб пара, яка планує вступити в шлюб, «заявила в присутності уповноваженої державної посадової особи або уповноваженого члена духовенства і хоча б одного іншого свідка, що вонни приймають один одного як подружжя». Тому для того, щоб зробити віртуальні весілля законними, потрібне нове законодавство.

Під час пандемії дозвіл одружуватися через Zoom надав парам можливість частково зберегти плани, залучивши родини та друзів до події онлайн. Оформляти документи для отримання дозволу на шлюб теж можна було через відеопрограму.

Люди приїжджали з інших штатів, щоб укласти шлюб в Нью-Йорку, оскільки він був одним з перших, хто офіційно дозволив віртуальні весілля.

В адміністрації губернатора нагадали, що штат не заважає людям і далі транслювати в прямому ефірі своє весілля, але вже у вигляді поїздки до мерії або церкви.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Композитор Олімпійських ігор в Токіо звільнився через скандал із інтерв’ю 90-х років

Англійська для програмістів – чи потрібні спеціальні курси