Тернополяни прорвали інформаційну блокаду щодо ганебного полювання на чоловіків військовими комісарами з повістками

Поділитися

Менш ніж за добу публікацію нашого сайту, що у Тернополі громадськість обурена: чоловіку вручили повістку на зупинці і без підготовки він загинув на Донеччині за 4 дні прочитали понад 50 тисяч краян. В Україні вже два місяці триває масова роздача повісток. Вулиці спорожніли, чоловіків призовного віку майже не видно. Але всеукраїнські ЗМІ просто мовчать про дану проблему, а міжнародним ЗМІ влада розповідає про формування 8 добровольних бригад “Гвардії наступу”. Станом на 8 лютого туди записалося понад 20 тисяч добровольців. Для чого ж тоді “сафарі на чоловіків”  по всій Україні? Чиновники, військові і ЗМІ мовчать.Якщо українці у перші місяці війни кепкували над росіянами-чмобіками, яких влада силоміць, мов кріпаків, зганяла у військо, то тепер вже є наслідки в Україні. І ці негативні наслідки на руку кремлю. Закрадається думка, що це якесь завербоване москвою стерво могло організувати таке знущання над українцями у час війни, коли дорогий кожен краянин, кожен волонтер, кожні працюючі руки у тилу. Адже кожен важливий на своєму місці, казав на початку війни Президент України Володимир Зеленський.

З всеукраїнських ЗМІ першими заговорили про дику ситуацію в Тернополі журналісти української служби БІ-Бі-Сі Вони згадали й позицію мера, який пообіцяв розібратися в ситуації..
У тіктоці обговорив цю тему колишній нардеп Ігор Мосійчук. У нього значно радикальніша позиція, але повноважень судити чи відправити на фронт військових комісарів він не має.

Побачивши, що є резонанс на всю Україну, сполошилися в Тернопільський обласний ТЦК СП. Нна офіційній сторінці у Фейсбуці, о 16.30 написали свою версію:
НА НАШУ ДУМКУ, ЦЕ ЛИШЕ ПОЧАТОК. У ПОНЕДІЛОК МАХОВИК НАБЕРЕ ОБЕРТІВ. ПОЛЕТЯТЬ ЗІРОЧКИ З ПОГОНІВ. ЗАВДЯКИ ТЕРНОПОЛЯНАМ МОБІЛІЗАЦІЯ ПОВЕРНЕТЬСЯ В ЦИВІЛІЗОВАНЕ РУСЛО. БО ЯКЩО НІ, ТО УКРАЇНА ПОТРАПИТЬ У ДУЖЕ СКРУТНЕ СТАНОВИЩЕ, ЯК ГОВОРЯТЬ ЛІДЕРИ ГРОМАДСЬКОЇ ДУМКИ.

А ВИ ЯК ГАДАЄТЕ? ПИШІТЬ У КОМЕНТАРЯХ.

Розшук призовників: чи можуть давати розпорядження територіальні центри комплектації

Справа Богдана Покітко потребує розголосу, щоб змусити командирів та військових комісарів відповідально ставитись до найдорожчого – життя солдат, яке їм довіряють