Тернопільський нардеп Михайло Апостол шокував фальсифікаторів виборів у Первомайську

Поділитися
Миколаївські журналісти зафільмували як тернопільський нардеп з колегою затримали колону фальсифікаторів

Через кількарічні скандали у тернопільській “Батьківщині”, опозиційна партія №1 в Україні, на жаль, в нашій області займає далеко не лідируючі позиції. Якщо за акцій “Україна без Кучми!” керівник “Батьківщини” був беззаперечним лідером, чи не єдиним, хто палив опудало тодішнього президента Кучми, то нині він засів у глибоке підпілля. З одного боку, Василь Деревляний не заплямував себе синхронним голосуванням з провладними депутатами, проте, за останній рік фактично припинив публічну роботу, його не видно в перших рядах на Євромайдані ні у столиці, ні у Тернополі. Все це породжує чимало чуток, оскільки за наявності трьох народних депутатів -Володимира Бойка і Михайла Апостола, Батьківщина мала б перетворитися просто на недосяжну вершину для інших політичних сил краю.

Вчора відбулися вибори у 5 виборчих округах. І знову тернополяни в інтернеті мали змогу побачити неймовірну сміливість і безкомпромісність із владним режимом Михайла Апостола. Наш народний депутат особисто зупинив колону з 12 автобусів, які везли “каруселі” голосувальників у Первомайськ Миколаївської області.



У соцмережі нардеп Апостол написав: “Цинізму цієї влади немає меж! Влада для фальсифікацій голосів на виборчих дільницям по 132 виборчому округу Миколаївської області, підготувала 18 автобусів з людьми, які стоять біля в’їзду в Первомайськ. Пасажири цих автобусів повідомлять, що збираються голосувати і підтримувати провладного кандидата в депутати.
Завдяки нашому швидкому реагуванні автобуси, які прямували до Первомайська разом з людьми, були зупинені на узбіччі та залишатимуться там до 22:00., коли будуть закриті виборчі дільниці по всьому 132 виборчому округу. Ми не дозволимо провести чергові каруселі з боку злочинної влади”.

“Круглов і близько 1000 молодиків характерної зовнішності не зможуть змінити волевиявлення виборців округу 132, впевнений, перемога буде за нами!!!”- пише Михайло Апостол у Фейсбуці. А завершив виборчий день тернопільський нардеп пропозицію: “Є шанс, що і в Первомайську пам’ятник Лєніну також знесуть. Не знаю, чи вийде, але спробую долучитися до дійства:)”

Як у Тернополі ховалися “бажаючі” поїхати на Антимайдан

***

Як нардеп з Тернопільщини памперси міняв

***

У Тернопільській обласній раді кояться дивні речі

***

Як влада Тернопільщини маніпулює коштами, а “Свобода” їй допомагає

***

Емоціі дня зі столичного “маршу мільйонів”

***

Поки в Тернополі і в Києві триває Євромайдан, місцеві чиновники “працюють”

На роль Сари Коннор у “Термінаторі” затвердили Емілію Кларк

Студентський протест розстріляла поліція