У Петрикові,під Тернополем, пограбували калік та літніх людей

Поділитися

Про шахрайську схему від влади про відчуження 14 гектарів землі Петриківського обласного геріатричного пансіонату та Петриківського обласного комунального дитячого будинку-інтернату писала вже неодноразово інтернет-газета “ПРО ВСЕ” та газета “Номер один”. Резонанс отримав значний розголос, наші публікації переглянули понад 30 тисяч читачів! Журналіст “ПРО ВСЕ” мав змогу поспілкуватися на цю тему з головою Тернопільської облради Василем Хомінцем та керуючим справами облради Ігорем Дулебою. Останній переконував, що винні у скандальній ситуації керівники комунальних установ, які не виробили земельних актів на землю. Тому великим досягненням є нібито рівноцінний обмін землі. На думку журналіста, високопосадовці зацікавлені у проведенні цієї схеми, а не сприяти у видачі земельного акту на землю. Чому? Тому, що у Петриківській сільській раді керує не якийсь там яничар-перевертень, а зять одного із штабістів тернопільського Майдану Василя Турецького – Р. Лазорко. А посприяти в утриманні необхідних документів закладам соціально-незахищених осіб можна одним телефонним дзвінком.

20 грудня підозри журналіста “ПРО ВСЕ” підтвердилися рішенням 23 сесії Петриківської сільської ради, яке нам надав один із народних обранців ради. На другому пленарному засіданні депутатам “підсунули” сфальшований проект, який втілився у рішення №919. У преамбулі рішення йдеться, що воно ґрунтується на … рішенні виконавчого комітету Тернопільської обласної ради та листі директора Петриківського дитячого будинку-інтернету.

Як вдалося дізнатися “ПРО ВСЕ” у ході журналістського розслідування, такого листа не існує. Проте, на правоохоронців мало надії, оскільки, стверджують джерела “ПРО ВСЕ”, вони теж в долі цієї афери і отримають свої земельні ділянки. Надія наразі на громадський осуд, адже високопосадовці обласної ради від “Свободи” спільно з облдержадміністрацією, Петриківською сільською радою та прокурорами провернули ось таку масштабну земельну схему. Наразі, останнє слово залишилось за земельниками з Тернопільської ОДА, які мають підшукати нібито рівноцінні земельні ділянки десь у Тернопільському районі (((

Як депутати організували земельну аферу в Петриках на 7 мільйонів доларів

***

Невже депутати Тернопільської облради пограбують Петриківський обласний комунальний дитячий будинок-інтернат? (фото, відеорепортаж)

Хворобу Альцгеймера провокує струс мозку

Всіх не пересаджаєте!