«Українська справа»: «Пані Ліно, ласкаво просимо до Тернополя!»

Поділитися

Громадсько-політичне об’єднання «Українська справа» першою відгукнулась на ініціативу крайової організації Народного Руху України щодо запрошення до Тернополя відомої української письменниці Ліни Костенко.

«На своєму засіданні ми підтримали ідею тернопільських рухівців та вирішили активно долучитись до організації візиту, – прокоментувала для сайту «УКРСПРАВА» представник об’єднання Ірина Вівсяна. – На наше переконання, запрошення Ліни Костенко повинно носити позаполітичний характер, а тому ми підготували коротеньку петицію, під якою пропонуватимемо підписатись усім охочим тернополянам. Ми віримо, що під цим зверненням поставлять підписи багато тисяч наших земляків і пані Ліна прийме щире запрошення від тих, хто по справжньому любить і цінує її творчість».

За словами Ірини Вівсяної підписати петицію щодо запрошення Ліни Костенко до Тернополя можна буде в центральних тернопільських книгарнях, в приміщеннях «Просвіти», «Української справи» та в інтернеті. Збір підписів триватиме до 19 березня. А у день народження письменниці петицію передадуть їй особисто.

Тарас Гребеняк: «Українські комуністи знову прагнуть крові»

У Тернополі презентують Тернопіль. Очима Михайла Окаринського