У тернопільському ресторані «Україна» побили вікон на 20 тисяч гривень

Поділитися

Сьогодні вночі невідомі побили 5 фасадних вікон ресторану «Україна», що розташований на бульварі Тараса Шевченка. За словами персоналу закладу, вчора весь колектив працював до першої ночі, щоб бути готовим до відкриття. А вже сьогодні о 8 ранку виявили, що всі фасадні вікна побиті.

Хто це зробив – наразі не відомо. З неофіційних джерел припускають, що такі хуліганські вчинки на руку нинішньому міському голові Тернополя Сергію Надала. На зустрічах з пресою Сергій Віталійович аж білів, коли йшлося про екс-мера Тернополя Романа Заставного. Саме останньому приписують приналежність до ресторану. Нібито Роман Йосипович «провернув» кілька справ з приміщеннями цього і суміжних закладів. Сергій Віталійович на «понеділкових зустрічах з пресою» неодноразово заявляв, що ресторан даний в оренду незаконно, що ремонтні роботи в ньому ведуться без жодних дозволів. Журналісти слухали і лише дивувались недолугості  мера  і його команди, тому що ремонтні роботи велись на повну. Врешті, на 2 травня в «Україні» оголосили відкриття.

Сьогодні, за словами керівництва ресторану, відкриття не переноситься. Просто доведеться заплатити 20 тисяч гривень за нове  скло. Коли міліція встановить, хто вчинив дане хуліганство, тоді й зловмисники,напевно, відшкодують збитки. Якщо правоохоронці захочуть знайти не лише хуліганів, а їх мозковий центр, то необхідно завітати на вулицю Листопадову.

 

Усі фото, спеціально зазначаємо для неофіційного сайту Партії Регіонів у Тернополі – РЕАЛЬНО та голови секретаріату Тернопільської обласної організації «Молоді регіони» Олени БернадськоїІнформаційного простору

Голандський міст занурився нижче рівня води

«Нарізка» виборчих округів на Тернопільщині: сценарій влади чи оптимальний варіант?