Чи візьметься генпрокурор за свободівського ставленика?

Поділитися

Після оприлюднення сенсаційних даних про видобуток каменю в Дністровському каньйоні, на даній темі почали піаритись вже й нардепи. Спочатку Олексію Кайді відписали, а тепер ще й зіпсують папір для Івана Стойка. А схема як працювала, так і буде діяти на користь свободівського ставленика.

Генеральному прокурору України

ЯРЕМІ В. Г.

ДЕПУТАТСЬКЕ ЗВЕРНЕННЯ

Шановний Віталію Григоровичу!

До мене звернувся голова Громадської спілки «Рада бізнесу Тернопілля» Тернопільської області В.І. Сороколіт від імені громадських формувань та громадських активістів щодо фактів протиправної діяльності службових осіб правоохоронних органів Тернопільської області під прикриттям з боку керівництва прокуратури Тернопільської області по співучасті у злочинах по організації нелегального повного циклу видобутку, переробки, транспортування, складування та реалізації на території України незаконно видобутих на території національного природного парку «Дністровський каньйон» корисних копалин (декоративного природного каменя), що призвело до значного пошкодження території об’єкту природно-заповідного фонду Дністровського каньйону.

Зі слів заявника, нелегальний видобуток здійснюється, зокрема, в с. Сновидів, с. Возилів, с. Космирин Бучацького району та інших селах Тернопільської області.

Переробка здійснюється на місцях видобутку.

Транспортування та проміжне складування здійснюється в місцях видобутку на вулицях сіл наближених до місць видобутку із доставкою до місць реалізації.

Реалізація здійснюється із місць складування та із складів м. Тернополя по вул. Полковника Морозенка (біля ТРЗ «Подоляни»), в районі Збаразького кільця Підволочиське шосе, с. Біла Тернопільського району Тернопільської області.

Відповідно до вимог ч. 3 ст. 7 Закону України «Про звернення громадян» та п. 13) ч. 1 ст. 24 Закону України «Про статус народного депутата України» надсилаю Вам для розгляду та прийняття рішення щодо питань, піднятих у цьому зверненні.

Про прийняте Вами рішення прошу Вас повідомити мене та заявника.

Додаток: копії на 3 арк.

З повагою,

народний депутат України Іван Стойко

З Тернополя фінансують терористів Донбасу?

Терористи “ДНР” готували замах на родину губернатора