Віктор Анін закликає політиків не допустити фальсифікації та використання адмінресурсу на виборах 26 жовтня

Поділитися

ПРОТИ ФАЛЬСИФІКАЦІЇ ТА ВИКОРИСТАННЯ АДМІНРЕСУРСУ НА ВИБОРАХ 26 ЖОВТНЯ
Шановні земляки!
Добігають кінця перші після Революції Гідності вибори до найвищого законодавчого органу нашої держави. Вперше за роки Незалежності ми можемо обрати парламент, у якому не буде лівих та антинародних сил – комуністів та регіоналів. ЦЕ дає надію на те, що ми швидко впораємося з усіма проблемами та побудуємо справді європейську державу.

Однак ці позитивні очікування захмарюють ті події, які мають місце у виборчих перегонах. Майже місяць, зустрічаючись з виборцями свого Кременецького округу, проїжджаючи від села до села, я був свідком неодноразового використання адміністративного ресурси тими політичними партіями, які ще вчора були в опозиції та боролися проти свавілля влади, а сьогодні – на посадах. Маю достовірну інформацію щодо можливих фальсифікацій та підкупу виборців з боку окремих кандидатів в день голосування 26 жовтня. Ці факти підтверджують: ми змінили обличчя у владі, але не змінилися їхні методи боротьби за цю владу!

Я стурбований та обурений тим, наскільки брудною стала ця виборча кампанія. Мені прикро, що вчорашні побратими, які разом стояли на Майдані під кулями, сьогодні публічно поливають один одного брудом, нехтуючи усіма нормами моралі та християнської етики.
ЧИ хочете Ви, щоб такі політики представляли Ваші інтереси у парламенті?

26 жовтня – відповідальний та доленосний день в новітній історії України. Своїм голосуванням ми повинні поставити крапку у багаторічному хаосі та невизначеності, безкінечних партійних чварах та взаємопоборюванні, непрофесійності та чиновницькому невігластві, корупції та безгосподарності, в яких ми прожили всі ці роки Незалежності.

Переконаний, Революцію Гідності в пам’ять тисячам Героям Небесної сотні зможуть завершити сильні, досвідчені, розумні та порядні люди, які сприймають владу не як «корито», де можна нагодувати себе і близьку родину, а як – інструмент допомоги усім українцям та нашій державі.

Закликаю усіх моїх виборців обов’язково прийти на виборчі дільниці та віддати свій голос за:
За порядок у державі, за чесну і професійну владу!

За рівність усіх перед законом!

За реформи та європейський вибір України!

За добробут кожної сім’ї, за справедливі ціни на товари першої необхідності!

За підтримку українського селянина, який торгуватиме хлібом, а не землею

За відродження виробництва, за повернення заробітчан до рідних домівок!

За створення сприятливих умов для розвитку дрібного і середнього бізнесу та підприємництва!
За процвітання та мир!

Застерігаю усіх політиків, моїх конкурентів та їхніх команд не вдаватися до ганебної практики фальсифікації результатів волевиявлення та використання адміністративного ресурсу і тиску на виборців у день голосування.

Шановні виборці, будьте пильними! В разі виявлення Вами порушення виборчого законодавства чи факту підкупу виборців, звертайтесь до моїх спостерігачів, які будуть присутні на кожній виборчій дільниці, або ж негайно телефонуйте в юридичну службу мого передвиборчого штабу 068-169-38-35.

Тільки ми разом можемо забезпечити чесні та справедливі вибори і не допустити до парламенту бандитів, популістів та брехунів!

З повагою,
Віктор АНІН

Звернення Віталія Максимова до тернополян

Андрій Рудан: “В сучасній політиці бракує порядних, інтелігентних та розумних людей. Тому я за Віктора Аніна!”