Похмілля – справа тонка: аби “поправити” здоров’я 55-річний тернополянин пішов на грабунок

Поділитися

В одному з торгівельних закладів Тернополя упіймали любителя безкоштовного алкоголю. Працівники державної служби охорони затримали чоловіка, який намагався піти з магазину з двома пляшками горілки, за які не розрахувався.
На пульт центрального спостереження Управління ДСО при УМВС України Тернопільської області надійшов сигнал тривоги. Кнопку тривожної сигналізації натиснула продавчиня.
– Заховавши дві пляшки горілки під одяг, злодій попрямував до виходу з магазину, сподіваючись, що його вчинку ніхто не помітить. Але чоловік при цьому поводив себе досить дивно – намагався пошвидше покинути приміщення, чим і викликав підозру, я одразу ж натиснула тривожну кнопку охорони, – розповіла продавець магазину.
До приїзду правоохоронців працівники магазину намагалися власними силами не випустити зловмисника з приміщення, що неймовірно його розлютило – чоловік почав голосно лаятися та намагався втекти. Проте на порозі його вже чекали співробітники групи затримання Управління Державної служби охорони.
За даним фактом працівниками міліції було складено адміністративний протокол за ч.1 ст.51 Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне викрадення чужого майна). Чоловікові загрожує покарання у вигляді адміністративного арешту на строк від п’яти до десяти діб.

Як вижити під “Градом”?

Школяр потрапив під колеса авто