Правий сектор підтримав “кременецьку люстрацію”

Поділитися

Інтернет-газета “Про все” писала про активні політичні події на кременеччині цими днями. Вчора місцеві активісти провели люстрацію над корупціонерами в правоохоронних органах, прокуратурі, суді.

Сьогодні міліція вже розпочала “тяганину” з активістами.

Відповідно, реагуючи на неподобство з боку міліції, на захист активних кременчан виступив “Правий сектор”.

Реваншу режиму не буде!

Як відомо, вчора громада Кременеччини, за підтримки “Правого Сектора” провела смітникову люстрацію. Цього разу, суддів Кременецького районного суду. Одній, котра постановила, злочинне рішення, яким відмовила у кримінальному покаранні відвертого корупціонера і злочинця й іншому, що головує у Кременецькому органі «криво суддя» – вказали на їх нові місця «роботи». Сміття – до сміття!
Ніхто нікого виносити не збирався, але у зв’язку із зухвалою поведінкою панянки та відвертими провокаціями з боку Грифонівців ситуація повернулася проти них.
Менти, замість того щоб підтримувати в районі належний правопорядок і не допускати злочинних дій з боку таких, як той, котрого відпустила на свободу засліплена грошима «феміда», розпочали кримінальне переслідування учасників акції.
У зв’язку з цим вимагаємо покарати тих, хто винний у цій провокації: суддю – Варневич Людмилу, голову райсуду – Зембра Євгенаф, прокурора району – Гібського Миколу,начальника міліції – Галевича Володимира . Саме вони повинні нести відповідальність за те що громада була змушена в такий спосіб вирішувати це питання.
В имагаємо припинити переслідувати наших побратимів та закрити надиктовані з Києва кримінальні провадження.
Ви так і не зрозуміли за що пролилися і проливаються ріки крові, як на Майдані, так і на Війні. Не за те, щоб ви й надалі чинили «безпрєдєл», чи у мусорській формі, чи у суддівській мантії.
Не сподівайтесь, що це вам так просто зійде з рук. Так, як було раніше, вже не буде.
Попереджауємо, що будь – які дії проти учасників даної акції вважатимуться злочинними а всі до цього причетні вважатимуться ворогами Української Нації з усіма випливаючими наслідками.
Режим внутрішньої окупації буде ліквідовано!
Революція триває!
Слава Україні!
Лідер “Правого Сектора” Тернопільщини Василь Лабайчук.

Як у Кременці суддів і прокурорів люстрували (фото)

***

У Кременці вибухне новий Майдан?

 

У Кременці вибухне новий Майдан?

Терористи з ЛНР і ДНР отримали літаки з Росії (відео)