Тернопіль перетворять у мафіозне Палермо?

Поділитися

prВибори міського голови Тернополя повертає файне місто у 90-роки минулого століття, коли заправляв усім криміналітет. У соцмережах тернополяни шоковано розповідають, як випадково на третьому поверсі мерії зустрічають кримінальних діячів, які там … грають у карти, очікуючи чергової рознарядки від Сергія Надала. Чиновники мерії пошепки діляться інформацією, як нелегальна каса від парковок направлена на виборчий процес.

У нормальній країні агітація криміналітету за якусь особу ставить автоматично хрест на політичній кар’єрі. У Тернополі про це окремі партійці розповідають як про якусь високу честь, мовляв бандюки водяться з мером, а отже в місті буде порядок.

Для підтримки брехні про месіанську роль Надала поширються неправдиві рейтинги телефонного опитування 470 тернополян. Та будь-яке опитування на вулиці чи в інтернеті показує, що Надала підтримує не 56%, а добре було, щоб хоча б 16%. Технологія брехливої соціології була задіяна під час президентських виборів, коли Петра Порошенка обрали у першому турі. Аргументації, щоб обрати злодія в один тур в Тернополі – жодної. Насправді, якщо буде другий тур – Надал програє усім кандидатам, навіть своїм технічним пастухам і вонсам.

 

Найкумедніший біг-борд Тернополя: голосую за Надала, щоб мати чисту воду

До уваги платників екологічного податку