У Тернополі до 64 письменників додалось ще 8 (відео)

Поділитися

З приходом Олександра Смика в керівні органи тернопільської національної спілки письменників України, життя творчої спілки заграло новими барвами. З відеозапису Юрія Дігая можна почути, яким багатогранним стало життя в письменників. Окрім того, творчі люди підтримують в біді один одного (збирають кошти на операцію Михайлу Левицькому та на підтримку Богдана Мельничука. Акція запланована на неділю, 14 годину в українському домі “Перемога”).

Приємно відзначити, що на Тернопільщину завітав голова Національної спілки письменників Михай Сидоржевський, який вручив посвідчення новим членам. Загалом на 46 мільйонів українців письменників є менше двох тисяч. Найбільше у столиці – понад 700. На Тернопільщині – 64. На Львівщині – 150. У п’ятірці ще харківська організація.

На Тернопіллі побільшало письменників на 8 осіб. В спілці привітали зі вступом Ігоря Теодоровича Топоровського, Миколу Миколайовича Базіва, Ігоря Андрійовича Фарину, Ніну Іванівну Фіялку, головного редактора газети “Вільне життя+” Петра Степановича Федоришина, Ігоря Антоновича Стронського, Василя Антоновича Погорецького та Дригуш Неонілу Ігорівну.

В Україні прийняли до лав спілки сотню корифеїв. Ще сотню “псувачів” паперу відсіяли.

Як почувається пасажир у тернопільській маршрутці (відео)

Тернополян закликають ігнорувати цирк