Знову засідає комісія щодо неналежного стану прибирання снігу з доріг у Тернополі

Поділитися

Сьогодні знову триває засідання комісії щодо неналежного стану прибирання доріг міста Тернополя та невиконання обов’язків підрядника , посадових осіб міськради. Тема вже настільки набридла тернополянам, що пряму трансляцію із засідання дивиться не більше кількох десятків осіб водночас.

Створив комісію міський голова Сергій Надал, якого також мали б покарати за халатне відношення до роботи. Але ви в це вірите?

Це вже третє засідання. Перше засідання було організаційне.  Там нікого не слухали, а визначились з планом роботи. Вчора на засідання прийшов мер і його відсторонений заступник Владислав Стемковський. Нині слухають Олега Вітика – начальника відділу технагляду, який має контролювати якість прибирання Тернополя і підписує на мільйони гривень акти прибирання. За його словами з Тернополя вивезли 750 вантажівок снігу. Насправді сніг возили не з Тернополя, а в парк Шевченка.

Проект “Студентська доба 2016. Версія 4.0” відбувся у Тернополі

У палаці культури “Березіль” відбудеться “Український Реквієм” присвячений голодоморам, депортаціям та репресіям у ХХ столітті