На Хмельниччині УДАР не розрахувався з агітаторами. Як і в Херсоні, Донецьку, Луганську, Черкасах, Харкові

Поділитися

Акція соціальної групи “УДАР-кидалово” принесла частковий успіх. Народний депутат України, голова Тернопільської обласної організації УДАР Ігор Побер, як і пообіцяв, партійна організація розрахувалася з тернополянами. 18 лютого акція протесту на Тернопільщині відбулась лише у Зборові. Людям пообіцяли виплатити заборговане, як тільки побачили пікет. Натомість в інших областях України ситуація плачевна. У ЖОДНІЙ ОБЛАСТІ УКРАЇНИ КЕРІВНИЦТВО ПАРТІЇ УДАР НАВІТЬ НЕ ПООБІЦЯЛО НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ РОЗРАХУВАТИСЬ. Якщо ще до Нового року “годували обіцянками”, то тепер або не піднімають трубку, або закривають штаб як у Миколаївській області, або активістів нашої групи обзивають провокаторами.

Насправді, людям, з якими не розрахувалась партія УДАР бракує злагодженої координації.

Сподіваємось, що люди самоорганізуються, виступлять гласно і правда переможе. 18 лютого у десяти обласних центрах активісти соцгрупи “УДАР-кидалово” не провели акцію. Когось попросило керівництво партії, бо ось-ось розрахується, комусь було соромно, у когось виявились важливіші справи. Саме через такі розрізнені дії й не отримали свої кошти обмануті люди. Втім, ми віримо, що активне обговорення в групах допоможе визначитись з новою датою.

Вчора ми оприлюднили інфомацію У Тернополі УДАР більш-менш нормально розраховується з боргами, а в Черкасах – повна катастрофа

На публікацію відгукнулась заступник керівника 187 виборчого округу на Хмельниччині Ніна Бенюк. Ось що пише жінка:

“Цілком погоджуюся з написаним, пане Олександре. У нас, в м. Хмельницькому по 187 в/о та й в цілому по області така ж ситуація. Я була заст. керівника окружного штабу з польової роботи і левова частка роботи штабу виконувалася мною (керівник, який вперше брав участь у виборчій кампанії, бував в штабі 2 рази в місяць по 10 – 15 хв.). Зараз тих, хто найбільше пише (а це я і ще двоє людей -керівник по роботі з агітаторами ОблВШ та керівник громадської приймальні) обласне керівництво називає неадекватними. А дружина керівника обл. штабу була бухгалтером, яка розпоряджалася всіма фінансами. 16.02. о 20 год. в ефірі 5-го каналу (передача “Постаті”) В.Ковальчук заявив, що борги всім виплачені, хто звертався в ЦВШ. Я під передачею написала коментар, щоб пан Віталій не економив на правді, адже я до нього зверталася і через Фейсбук і листа писала на ЦШ – у відповідь мовчання. Але ми не зупинимося поки не отримаємо те, що заробили. Рекомендований лист з повідомленням я надіслала НДУ В. Кличку, його отримали 14.02., чекаю відповіді. Ніна Бенюк.”

*** Група УДАР-кидалово Вконтактє  http://vk.com/club48933464, в Однокласниках http://www.odnoklassniki.ru/group/51579593162906, в Фейсбуці http://www.facebook.com/groups/502293429809415/

***

Соціальна група «УДАР-кидалово» здобула перемогу у Тернополі!

***

Чому ударівці не виконали наказ Віталія Кличка і досі не розрахувались з людьми?

***

Як тернопільський УДАР “поки що” нікого не кидав. Скільки триватиме “поки що”?

***

18 лютого –всеукраїнська акція протесту соціальної групи «УДАР-кидалово»

***

Тернополяни обурені “барабанними акціями” Свободи під своїми вікнами

Лаконічно про бережанських хакерів