Бережанським районом керуватиме “інопланетянин”, а Зборовом – ставленик колишнього мера

Поділитися
Юрій Козіцький очолить Зборівську райдержадміністрацію за протекцією нібито опозиціонера Романа Заставного

Як вже повідомляла тернопільська інтернет-газета “ПРО ВСЕ”, сьогодні Віктор Янукович розпочав кадрові чистки: наразі звільнено 6 голів райдержадміністрацій на Івано-Франківщині, а також позбулись посад керівники адміністрацій в Рівненнській, Сумській та Луганській областях.

На Тернопільщині добровільно написав заяву на звільнення Фелікіссім Ментух, який очолював Зборівську райдержадміністрацію. Кажуть, що змушений був це зробити по стану здоров’я. Раніше цей керманич був в Українській народній партії. Завершив кар’єру в Партії Регіонів. На його місце буде призначено креатуру Романа Заставного. Так-так, ви не помилились. За достовірними джерелами “ПРО ВСЕ”, екс-мер Тернополя, нібито один з керманичів опозиційної партії “Батьківщина” пролобіював призначення Юрія Козіцького. До призначення пан Юрій керував департаментом інфраструктури Тернопільської облдержадміністрації. Ще раніше пан Козіцький очолював Тернопільську міську організацію партію “За Україну!”, доки її не покинув напризволяще екс-мер. За головування Заставного у міській раді, Козіцький кермував “Тернопільміськсвітло”.

Злі язики стверджують, що тепер стане зрозуміла справжня ціна опозиційності тернопільської “Батьківщини” і можна зрбити перші висновки, чому її нинішній керівник-нардеп так сильно лобіював проведення виїзного засідання транспортного комітету Верховної Ради на чолі з регіоналом Борисом Колесніковим.

Юрій Пудлик освоїться в Бережанському районі

На Бережанщину буде призначений … “інопланетянин”. Саме таке поганяло за спецефічну зовнішність має екс-керівник Козівської райдержадміністрації, а нині бізнесовець Юрій Пудлик. У його призначенні посприяли американські президенти. Ну дуже багато зелених американських президентів. Ярослава Триньку, який очолював Бережанську райдержадміністрацію, останній рік неймовірно жорстко пресував Валентин Хоптян. Довів чоловіка до того, що вийшов з Партії Регіонів. Чи це був вдалий театральний трюк чи то за велінням совісті – покаже час.

Пристосуванець з Теребовлі Дмитро Михайлюк

У Козівську райдержадміністрацію призначать політичного пристосуванця Дмитра Михайлюка. Свого часу він був членом “Нашої України” і зайняв посаду керівника Теребовлянської районної освіти. Промінявши партквиток “НУ” на регіонівський, Михайлюк став першим заступником голови Теребовлянської райдержадміністрації.

Для чого пану Ментуху було міняти шило на мило - невідомо й колишнім однопартійцям

Як у Тернополі ховалися “бажаючі” поїхати на Антимайдан

***

Як нардеп з Тернопільщини памперси міняв

***

У Тернопільській обласній раді кояться дивні речі

***

Як влада Тернопільщини маніпулює коштами, а “Свобода” їй допомагає

***

Емоціі дня зі столичного “маршу мільйонів”

***

Поки в Тернополі і в Києві триває Євромайдан, місцеві чиновники “працюють”

 

Президент звільнив кількох голів райдержадміністрацій на Львівщині, Сумщині і Луганщині

Завдяки Майдану в Москві суттєвих домовленостей з Януковичем не підпишуть