Спортсмени, яких привезли на “антимайдан”, відмовилися від 1000 грн за криваві провокації

Поділитися

Спортсмени, яких привезли до Києва на “антимайдан”, масово відмовились вчиняти криваві провокації на Євромайдані – і за власний рахунок роз’їхались по домівках, передає УНН із посиланням на “Радіо Свободу”.

Так, в інтерв’ю ЗМІ, хлопець на ім’я Руслан, який попросив не називати його прізвища, розповів, що організатори поїздки обіцяли по 1000 гривень кожному, хто спровокує бійку на майдані Незалежності.

Утім, хлопці відмовились від цього плану, коли побачили Євромайдан на власні очі. Руслан каже, що працює бухгалтером на заводі та тренує дітей заняттями з боксу.

“У нас на Черкащині це зараз інформація номер один, що на мітингах в Києві можна легко заробити гроші. До такої міри вантажать автобуси, що нема вже куди сісти. Бажаючих заробити більше, ніж місць. Платять так: хто стоїть зранку і до третьої дня (це в основному пенсіонери) – то це 100 гривень. А молодим хлопцям платять до 300 гривень, стояти треба з 8-ї ранку до 8-ї вечора. Дуже багато їдуть алкашів, бомжів, безробітних. Дуже багато малолітніх студентів. Їх автобусами прямо з-під ПТУ забирають”, – каже хлопець.

Також він розповів, що зачинщикам “кіпішу” на Майдані пообіцяли по 1000 грн і більше.

“Ми повинні були прийти з прапорами Партії регіонів і спровокувати Євромайдан на бійку, а тоді за нас мав заступитися “Беркут”. Типу, що ми прийшли по-людськи, а вони з нами так. Нам казали “Беркут” вмішається, вас там геть не буде видно, вас одразу заберуть”. Ми підійшли до Євромайдану, подивились скільки людей на ньому стоять – і дуже багато людей відмовилось це робити”, – розповів Руслан.

Як у Тернополі ховалися “бажаючі” поїхати на Антимайдан

***

Як нардеп з Тернопільщини памперси міняв

***

У Тернопільській обласній раді кояться дивні речі

***

Як влада Тернопільщини маніпулює коштами, а “Свобода” їй допомагає

***

Емоціі дня зі столичного “маршу мільйонів”

***

Поки в Тернополі і в Києві триває Євромайдан, місцеві чиновники “працюють”

Євромайданівці формують колони на ЦВК

Ю.Кармазін: у Василькові “тітушки” заблокували роботу виборчої дільниці