Партія Регіонів посипалась: крадуть на горі, а ми повинні ходити на телеефіри та віддуватися

Поділитися

У Тернопільській Партії Регіонів -мертвий сезон. До офісу вже ніхто не навідувався з початку Євромайдану. Губернатор, він же керівник партії влади не те, що сюди не заходить, але й боявся в облдержадміністрацію поткнутися. Валентин Хоптян не боявся зустрічі з місцевими лідерами-свободівцями, які ведуть подвійну гру, переживав, щоб не побили писок прості люди. У Тернополі нині члени Партії Регіонів масово здають квитки. З конфіденційних джерел, “ПРО ВСЕ” вдалось дізнатися, що 30% партійців телефонували, писали, заявляли, що хочуть вийти з цієї гнилої структури, куди їх загнали під різними приводами.

Аналогічна ситуація в столиці. “Я не хочу, щоб мене називали бандитом. Крадуть на горі, а ми повинні ходити на телеефіри та віддуватися”, – цитує “Українська правда” регіонала Григорія Смітюха, якого свого часу виставив дурнем Майкл Щур.

Регіонал Вадим Колесніченко плачеться: “Мене висаджують з таксі, коли впізнають, хто я такий”, – з посиланням на Колесніченка повідомляє Українська правда.

Сьогодні залишається лише одне питання: коли Євромайдан переможе? Те, що європейський вибір переміг – це зрозуміло кожному. Те, що люди не дозволять себе ошукати партійцям, також ясно. А от хто скористається плодами революції – питання відкрите досі.

Бережанським районом керуватиме “інопланетянин”, а Зборовом – ставленик колишнього мера

***

Як у Тернополі ховалися “бажаючі” поїхати на Антимайдан

***

Як нардеп з Тернопільщини памперси міняв

***

У Тернопільській обласній раді кояться дивні речі

***

Як влада Тернопільщини маніпулює коштами, а “Свобода” їй допомагає

***

Емоціі дня зі столичного “маршу мільйонів”

***

Поки в Тернополі і в Києві триває Євромайдан, місцеві чиновники “працюють”

На київському Майдані працює відкритий університет

Чому влада дала тернопільським свободівцям найм’якше покарання?