Як Кличко з’ясовував стосунки з представниками Автомайдану

Поділитися

Під час виступу Олександра Турчинова на Майдані було помітна непроста дискусія між представником Автомайдану Сергієм Кобою та Віталієм Кличком.

Учасникам протестного руху – Автомайдану та Євромайдун –потрібен єдиний лідер супротиву, який візьме на себе відповідальність і поведе мітингувальників до перемоги.

Про це виступаючи на Народному віче на Майдані Незалежності заявив організатор Автомайдану  Дмитро Булатов

Звертаючись до лідерів опозиції, він заявив: ” Це вже не танці а площі, а громадський спротив. У нас більше немає часу, поки ви домовитеся про розподіл посад. У нас сьогодні останній шанс захистити себе, нам потрібен лідер супротиву, який візьме на себе відповідальність”.

“Раніше Автомайдан закликав опозицію визначитися із єдиним кандидатом. Тепер це вже неактуально – вже зрозуміло, що ніяких чесних виборів через рік не буде і у 2015-му призначать того самого зека”, – зазначив Булатов.

“Тож ми просимо вас назвати ім’я єдиного лідера супротиву”, – заявив він.

Учасники Євромайдану на площі перед сценою підтримали його звернення, скандуючи “Лідера!”.

На восьме Народне віче, яке зібралося о 12:00 на Майдані Незалежності на знак протесту проти режиму диктатури, зібралося близько пів мільйона українців.

На початку заходу духовенство провело молитву. На сцені Майдану – лідери опозиції, представники громадськості та активісти Автомайдану, повідомляє Українська правда

Мітингувальники попхнули автобус правоохоронців і намагаються проїхати вперед на кордон з міліцією

Опозиція оскаржила скандальні закони у суді