Рейтинг мера Тернополя 1%, а напишуть 81%?!

Поділитися

Сьогодні мер Тернополя буде вчити редакторів як правильно писати?

Сьогодні о 16 годині міський голова Тернополя Сергій Надал  знову проведе зустріч з редакторами місцевих ЗМІ. Керівники міста нібито обговорить актуальні проблеми, “розставить правильні наголоси” і тому подібні піар-дурниці. Як відомо, мер Тернополя заявив, що буде балотуватися на другий термін. До такого рішення його підштовхнула інформація від від так званих політтехнологів, які в ефірі 1+1 прямо говорили, що брехати на виборах – це норма.

Прикриваються чесним ім’ям Патріарха Йосипа Сліпого, горе-діячі зробили соціологічне опитування від ефемерного “Центру опитування громадської думки” на замовлення ЗМІ. Яких саме ЗМІ – не уточнюється. Напевно, тих, що “сосуть меру”.

Так от, як розповів журналісту “ПРО ВСЕ” один із студентів, який збирав соцдані, заробляючи на одній заповненій анкеті 10 гривень, він мав розпитати ставлення людей до мера, спробувати похвалити владу. Як тільки він це пробував робити, тернополяни обурювались, виганяли його з хати, викидали чи відмовлялись далі заповнювати анкету. Із понад 150 квартир, в яких йому доводилось побувати з опитуванням, у ЖОДНІЙ не підтримали мера. Більше того, люди обурювались, що мер-дерибанщик землі і комунального майна піариться на євромайдані. Обробляючи дані опитувань, студенти-соціологи дізналися, що рейтинг мера 1%. Коли цю цифру почули замовники, вони були шоковані. Але щоб не вибити з колії Сергія Надала, вирішили повідомити йому про 81% тернополян, які готові його підтримати. Таким чином, команда мера вже зараз готується  до фальсифікацій, бо інакше виграти вибори діюча влада міста не може.

А брехати команді Надала не звикати. Навіть в ефірі національного телеканалу. Як тернополянам пропихають кандидата, який не є таким, якого малюють політтехнологи, дивіться відео.

Тернопільські депутати-свободівці постали у всій “красі” (відео)

***

Майдан у Тернополі контролює один з найбільших корупціонерів!?

***

На тернопільському Майдані скандал: Стаюра і Чашка вводять цензуру!

***

До Тернополя повернувся Янукович!

Як у Тернополі “замочили” голову СБУ

Росія за пів дня втратила 3 трильйони рублів