Висловлюю щиру подяку, за бездіяльність, сраколизам в пагонах з правоохоронних органів та митниці!

Поділитися

Доброго дня. Писав, звертався, допомагав пікетувати. Сьогодні працівників МШЕДу, зубилами заставляють збивати номерні знаки з працюючої, справної техніки.
Ми нищимо стратегічне підприємство для міста. Сьогодні ціна одна. завтра окупують прибирання приватники, і диктуватимуть громаді підняття цін ЖКпослуги.
В ПРОТИВАГУ , МОГЛИ Б БУТИ КОМУНАЛНИКИ. Хоч одне, останнє комунальне підприємство. АЛЕ 16МЛН.ГРН на прибирання міста врік, територія під будівництво будинків, в міській раді не дає спокійно спати керівництву міста.
В понеділок сесія міської ради. і можливо останній шанс зберегти тернопільську комуналку.

Тарас Білан

2012р. Комунальне підприємство «Тернопільська міська шляхово-експлуатаційна дільниця»(надалі КП) нараховувала в своєму складі 250 чоловік та 75 одиниць справної техніки. Відремонтовані приміщення, велика територія. Керівником призначають Козака.

Хронологія подій:

2012р.КП виграє тендер на прибирання, та чомусь замість своєї техніки для прибирання, заключає договір субпідряду із ТзОВ «Тернопількомуналсервіс», м.Луцьк (надалі ЛУЦЬКІ).

2013р. КП тендер на прибирання програє, а ЛУЦЬКІ виграють. І заключають договір субпідряду із КП.

2014р. ЛУЦЬКІ заборгували за виконані роботи більше 1млн.грн КП. Це автоматично унеможливлює участь останнього в тендері.

Робітників КП повідомляють про звільнення (до кінця квітня 2014р.), техніку роздають і розпродують, територію – під будівництво будинків.

07.03.2014р. працівників КП, прийшли до Тернопільської міської ради. Вони хотіли офіційно передати факти про доведення до банкруцтва підприємства чиновниками міської ради депутату Карпишин Н.. Коли почали встановлювати палатку для прийому депутатом громадян (дозвола в наявності) з приміщення Тернопільської міської ради вискочили чоловік 15 тітушок і під прикриттям муніципальної міліції поламали палатку, а її частини і накриття вкрали та занесли в приміщення Тернопільської міської ради. Дані особи не представлялись, і на запитання не відповідали. За цим всім спокійно спостерігав заступник Тернопільського міського голови пан Стемковський.

Після цього прес-служба Надала .SV. на офіційному сайті (07.03.2014р.) дала коментар про працівників КП : «групи людей намагаються своєю зухвалою поведінкою спровокувати порушення громадського порядку». А голову ініціативної групи від КП, в це й же день звільнили з роботи…

Якось дивно , при Януковичу тітушки крушили палатки депутатів. А тепер при Надалу повторюється та ж історія?

Основна ціль працівників КП : Зберегти Комунальне підприємство.

Основна ціль чиновників міської зради : продати все.

І де що про що мовчить пан Стемковський : в рік на прибирання міста через ЛУЦЬКИХ планують використати біля 16 млн.грн.

Підтвердженням цього є сьогоднішні фото, коли працівників КП заставляють зубилами збивати номери з працюючої техніки. В той же час, коли техніка ЛУЦЬКИХ без номерів, технічного огляду, з правим рулем спокійно їздить вулицями нашого міста. Доблесні правоохоронні Органи стають перед небю в позу ( як рак на горі), і віддають честь. ТЬФУ…

P.S. Від себе особисто , висловлюю щиру подяку за бездіяльність сраколизам в пагонах правоохоронних Органів та митниці, яким я особисто , рекомендованим листом повідомив всі ці факти, вказав місця стоянок техніки та порушення закону. Очевидно бажання годуватись з під стола Бенладана є вище, ніж офіцерська честь, та любов до власного міста.

Тарас Білан

Куди втікають тернопільські гроші?

У Козові вшанують першого греко-католицького священника після розпаду СРСР