Як свободівці “хімічать” у Тернопільській облдержадміністрації

Поділитися

Вчора тернопільська інтернет-газета “ПРО ВСЕ” повідомляла про призначення Івана Друзя керівником Лановецької райдержадміністрації.

Представляючи свого однопартіця, професіонал з дводенним стажем в банку Олег Сиротюк, заявив, що “Іван Друзь – десятий керівник райдержадміністрації у нашій області. Його завдання, як і інших очільників, організувати ефективну співпрацю на місцях як серед депутатів, так і серед представників бізнесу та громади.  Революція гідності дала нам шанс оновити державу. Тому наше завдання – підтримати людей, які захищали та продовжують захищати Україну”.

piЗ цього приводу, працівники сьомого поверху Тернопільської облдержадміністрації прислали фотографію і розповіли, що Івана Друзя, як і прес-секретаря губернатора Сиротюка – Красовського Костю, запхали без конкурсу в апарат облдержадміністрації. Спочатку радниками-помічниками. Поки хлопці пересиділи, бо ж професійного досвіду кіт наплакав, а конкурс “прозорі свободівці” проводити не захотіли (в кращих традиціях часів Кучми-Януковича), то й отримали право працювати на державній службі по-переведенню. Ганебно? Соромно? Звичайно, так. Але не свободівцям на чолі з Маруською Чашкою, яка спочатку в дурдомі Шкробота зробила собі довідку, щоб отримати фінансові бариші з Майдану, а потім три групи телеканалу ТТБ загнала на одну нараду.

Найсмішніше те, що новопризначений керівник Лановецької райдержадміністрації Іван Друзь досі нібито працює в облдержадміністрації. Свободівці настільки недалекі та ліниві, що навіть досі паперової таблички не спромоглися змінити. “А ви хочете, що вони передвиборчу програми за 2009 рік  виконали“,- сумно пожурив нас по телефону досвідчений чиновник з адміністрації.

Про дивних молоденьких дівчаток, які завжди супроводжують новопризначеного голову Тернопільської ОДА Сиротюка й говорити не приходиться. Дітей цих у відділі кадрів ОДА не бачили. Дівчата у міні-спідничках призначені, напевно, радувати око Олегу Сиротюку, оскільки у жодному ЗМІ вони не працюють. Невже свободівці виплачують їм за “послуги” зарплату в конвертах?

Лановеччиною буде керувати хоч і Друзь, але не знаток із “Що? Де? Коли?”

***

Журналісти Тернополя обурені діями як нової, так і старої влади

***

До Тернополя Олег Тягнибок приїхав на Toyota Sequoia за $100 000

***

Черговий ляп від команди губернатора Тернопільщини: три знімальні групи ТТБ їхали висвітлити одну робочу поїздку голови ОДА!

Йдучи на виборчу дільницю голосувати за Богомолець, не забудьте паспорт

За 4 місяці 2014 року продаж автомобілів впав на 86%