Тернопільські пластуни й далі обслуговують владу

Поділитися

Про скептичне ставлення тернополян до пластунів відомо далеко за межами файного міста.  Якщо на початку 90-років цю молодь сприймали як носіїв особливої культури, яка відродить дух українства, то тепер завдяки пристосовунцям при владі, ПЛАСТ сприймається як матюк, який виплоджує негідників. Чому? Вже навіть після перемоги Майдану місцеві пластуни не спромоглися відмежуватися від одіозного регіонала Петра Гоча.Більше того, вони з ним навіть зустрічалися і спілкувалися до Майдану як з тернопільським пластуном, який найбільше спромігся “натибрити”. Чи катав Гоч пластунів на своїй “іномарці за мільйон” – запроданці-керівники пластової організації не розповідали публічно. Їм головне, як злодіям, що вкрали кошти тернопільського Майдану, використати молодь “втемну”.

Дивуватись юним пластунам не має сенсу, якщо митрополит УГКЦ на Тернопільщині Семенюк також три роки активно обслуговував владу регіоналів
Дивуватись юним пластунам не має сенсу, якщо митрополит УГКЦ на Тернопільщині Семенюк також три роки активно обслуговував владу регіоналів

Про інших диваків, які прислуговують різного плану хапугам, злочинцям в прокурорських кріслах на чолі з Гулкевичем -антимайданівцем й згадувати не будемо.

Цими вихідними юних пластунів навчили “прогнутися” перед скомпрометованою по саме нікуди тернопільською владою. 21 грудня 2014 року тернопільські пластуни передали Вифлеємський Вогонь Миру меру Тернополя Сергію Надалу. Таке враження, що горе-керівник міста не може відірвати від крісла одне місце і завітати в головний храм Тернополя, де вже є  Вифлеємський Вогонь. Ще б можна було зрозуміти прихід в міську раду, якби тим вогнем пластуни хотіли прогнати лукавого з мерії…

Загальновідомо, що пластуни з Тернополя занесли Вифлеємський Вогонь Миру у Катедральний собор міста. Відтепер кожен зможе запалити свічку у храмі та взяти вогонь додому. Чим особливі високопосадовці мерії? Тим, що дерибанять землю в парках?

Ось так Гоча-регіонала, який керував гуманітарною галуззю Тернопільщини забавляли пластуни, обливаючи після Великодня
Ось так Гоча-регіонала, який керував гуманітарною галуззю Тернопільщини забавляли пластуни, обливаючи після Великодня

«Вифлеємський вогонь Миру – це символ добра, радості, світла та миру. Запалюючи свічечку Вифлеємським вогнем ми ніби засвічуємо той промінчик надії, який свідчить про злагоду та мир у цей неспокійний час для нас всіх», – говорить координатор акції у м. Тернопіль Ольга Шимків.
Варто зазначити, що пластуни планують занести Вифлеємський вогонь миру у храми, школи, лікарні, державні установи Тернополя. Також вогонь буде переданий родинам пластунів, які загинули в АТО.
Вифлеємський Вогонь Миру як світло тепла, миру, злагоди і сподівання мандрує світом, долаючи кордони і єднаючи християн у переддень Різдва Христового. Ідея Вогню і його простий символізм — мир, радість і братерство — прихильно сприйнялися українською громадою продовж останніх років, становлячи для багатьох з нас доповнення під час святкування Різдва.

На фото: зверніть увагу з якими “піонерськими очима” готовими на все передали нібито громаді Вифлеємський Вогонь, а насправді в лапи скомпрометованого чиновника №1 Тернополя. Фоторепортажу з кабінету, куди теж прибігли пластуни “лизнути мера”, поки не розмістили ні прес-служба міської ради, ні самі пластуни. Соромно, напевно.

Гроші Майдану: черговий скандал у Тернополі

***

У Тернополі скандал: фінансові махінації з коштами Майдану!?

***

Звіт по майданівських коштах у Тернополі завершився грандіозним скандалом (відео)

У селі Криве даїшники оштрафували п’яного голову сільської ради як водія, хоч він каже, що був пішоходом

Не рубай ялинку!