Петросян відпочиває як Костя Красовський губернатора покидає

Поділитися

20140311_0080Тернополяни пам’ятають, як під час завершення Євромайдану, на початку березня 2014 року, у крісло голови Тернопільської облдержадміністрації посадили у столиці за партійною квотою Олега Сиротюка. Найгірший керівник області за всі роки Незалежності довго не мордував край і самого себе, оскільки вже в листопаді його поперли з посади. Проте, Сиротюк пішов, а всі ті бицюри, чашки та міні-спідниці зі “Свободи”залишились. Протирав там штани й Костя Красовський, депутат з Почаєва. Спочатку Сиротюк свавільно призначив його прес-секретарем без оголошення конкурсу, а потім відмовився навіть пояснити журналістам що то за “непорозуміння” буде з ними співпрацювати. Коли Сиротюк пішли з посади, бо їхня партія “Свобода” не потрапила до Верховної Ради, Красновський перебрався на вакантну посаду заступника начальника управління, бо працівниця перебувала у декретній відпустці.

10402048_852687114777787_113160598920600032_nСьогодні Костянтин Красовський розвеселив журналіську спільноту своїм повідомленням у Фейсбуці з оприлюднення документації-пояснення його звільнення: “10 березня я звільнився з роботи в Тернопільській ОДА за власним бажанням і в зв’язку з незгодою з кадровою політикою в.о. Крисака. Нажаль, але з переїздом в перший кабінет області Іван Богданович, чи то забув ідеї Майдану, завдяки якому він і зайшов (щоправда по партійній квоті) у владний кабінет, чи то під час революційних подій лише посиджував біля екрану телевізора і «вболівав» за перемогу своїх, – але перші рішення і кадрова політика почала формуватися під впливом (тиском?) колишніх ригів і відданих служак Януковича і Хоптяна. Мабуть забув що ще рік тому його кандидатуру тодішній голова ОДА Сиротюк погоджував на вічевому майдані з громадою. Скажіть мені будь-ласка з ким погодив Крисак призначення на посаду заступника голови ОДА з гуманітарних питань колишнього члена спочатку партії Медведчука- СДПУ(о), а потім партії Януковича – Партії Регіонів -Івана Бабійчука? З громадою Тернопілля? Чи може Хоптян рулить далі в стінах ОДА – даючи вказівки теперішньому в.о. кого і куда призначати?
Впевнений в тому що боротьбу, яку українці розпочали в час Революції Гідності ми доведемо до логічного завершення і як і по всій Україні так і в Тернопільській ОДА буде патріотична влада, яка діятиме в інтересах української нації”,- написав п.Красовський.

Далі буде ще веселіше, адже на носі місцеві вибори…

10403021_852687048111127_4926267269914827688_n

Призначення губернатором Олега Сиротюка: кадрове непорозуміння за партійною квотою

***

Журналісти Тернополя обурені діями як нової, так і старої влади

***

Як в Тернополі чекали на нового губернатора (фото)

***

Знайомтеся, нове обличчя тернопільської влади: сторож губернатора

***

Команда Сиротюка: перші розчарування

 

 

У Тернополі відбудеться концерт симфоджазу

0

У Тернополі презентували книгу Романа Росіцького “Лук Нічної громовиці”