Лідер тернопільської “Самопомочі” відомий серед журналістів з далеко не кращої сторони

Поділитися

samopomishПартія “Самопоміч” на Тернопільщині продовжує прикро вражати. Ми не звертаємо уваги на надалівську пропаганду у спецвипуску “Нової тернопільської газети”. Загальновідома сумна ситуація із нардепом Тарасом Пастухом у реаліях, а не хворобливих уявленнях пропагандистів мерії.

Проте, не менш препаскудна ситуація із першим номером “Самопомочі” до Тернопільської міської ради Андрієм Грицишиним. Лідер партії Садового у Тернополі подає себе як фахового журналіста, хоч журналісти ніколи не бачили його на прес-конференціях чи брифінгах. Більше того, не можливо знайти  й статей так званого журналіста Грицишина. Андрій відомий більше тим, що сайт, яким він керує кілька років, крав під його головуванням статті та фото тернопільських кореспондентів. Скандали виникали не один раз і не з одним сайтом. З цього приводу навіть збирались журналісти у місцевому прес-клубі.

Згодом Андрій Грицишин вже як політик був впійманий на плагіаті.
Відзначився керівник партії “Самопоміч” у Тернополі й тим, що економлячи кошти на оренді зали, привів топових спікерів Ганну Гопко, Семена Семенченка та інших на захід, який організували собі студенти. Тоді ще не зрадниця Ганя Гопко пообзивала студентів ледь не останніми словами, за що її попросили із зали. Коли політики дізналися, що Грицишин утнув з ними такий “номер”, пообіцяли розібратися.

Напевно, так розібралися, що Грицишин і далі очолює партію, а тепер ще й веде її на виборах до Тернопільської міської ради.

 

Сімнадцятий рейд групи “Схід та Захід єдині” пішов на Донбас

Про тернопільських запроданців