Про тернопільське *уйло з депутатським мандатом: Роман Заставний такий, який є

Поділитися


На нашу думку народний депутат України Роман Заставний схожий на одіозного сірого кардинала української політики Віктора Медведчука. Звичайно, не зовні, а за манерами ведення справ. Звісно, тернопільське *уйло не йде в жодне порівняння із кумом кремлівського *уйла за капосними масштабами. Але наше хоч і мале, проте дуже хитре, замасковане під патріота. Це лише на початку кар’єри воно через придуркуватість підтримувало Віктора Януковича на президентських виборах напередодні Помаранчевої революції, зокрема активно розвозило агітки транспортом птахофабрики. Вже у 2006 році почало розкладати яйця в різні кошики і з допомогою “головного нашоукраїнського комсомольця” Степана Барни зробилося в тренді. Як тоді жартували, під  брендом “Нашої України” і коня могли обрали мером.

У 2010 році “податковий патріот під тягнибоківським соусом” з’їв Ромка разом із штучно створеною свободівцями сміттєвою кризою. Після цього нещасне щезло з медійного простору на 7 місяців. Чому? Бо свободівці затаврували Заставного і його заступників в медійному просторі злодюгами. Постійно йшлося, що доведеться віддати вкрадене громаді. Але час показав, що насправді довелося просто поділитися з надалівськими засранцями. Але тавро злодія настільки причепилося до нього, що навіть через 4 роки Заставний не наважився вийти перед людьми на представленні команди яценюківського “Народного фронту”.

З тих часів він діє лише в тіні. Тільки на своїй території Заставний відчуває себе впевненим. Жодних прес-конференцій, де можна почути критичне питання. Тільки мертві ефіри із підлабузницькими запитаннями. Навіть фактичне представлення головного поліцейського Тернопільщини провів у своєму на той час єдиному барі “Золотий дукат”. Це був сигнал свободівському меру, що настав час реваншу

І дійсно, якщо перші пів року свого правління Надал обіцяв чи не кожному ефірі посадити команду яйценосного за грати, то відколи “відпустили” Камінського – Заставний, з допомогою аваківської команди, міцно тримає за тистикули Надала

На початку нардепства у 2012 році Заставний розповідав байки, що позбувся всього майна на Тернопільщині, щоб бути незалежним політиком, але вже з його декларації  2015 року можна побачити, що він з дружиною 100% контролює кондитерську фабрику “ТерА”, є власником інших компаній. А потім, як писав класик, “Остапа понесло” і комунальна нерухомість почала перекочовувати під його бізнес-інтереси. Нині вже весь центр під “гастрономічним контролем” родини депутата. Скоро навіть фейковий McDonald’s збудує.

Вершиною маразму став генделик на дорозі Бульвару Шевченка. Нова реформована поліція не помічає роками абсурдності ситуації та порушення правил та елементарних законів. Певно, до втрати *уйлом депутатського мандату.

Але обпікся Заставний, коли поклав око на приміщення школи мистецтв. Спочатку він відкрито не проявляв інтересів. “Спалив” себе тільки днями, коли захотів так зване майно школи мистецтв перенести у новостворене одоробло 21 школи.

Батьки і педагоги у соцмережі відреагували різко негативно на “запит депутата”, бо це за їхні кошти купувалось музичні інструменти, обладнання і т. п. З бюджету йшов мізер на зарплату і комунальні платежі. Мудрагелі з команди “уйла” переконали  захланного боса йти в інформаційну атаку в соцмережі.

Певно, босяки втратили повністю відчуття реальності. Думають, якщо допис шефа лайкнув і перепостив політичний труп “Фронту змін” з Теребовлі, то це вже Еверест громадської думки.

В іншому пості Заставний поширив маразм про доньку Ігоря Герети – пані Ярину. Зважаючи на величину і масштабність родини Герет у Тернополі ми поспілкувались з нею, щоб до нардепа врешті дійшло – політик, як і сапер, помиляється один раз.  Відновити рівень довіри згодом фактично неможливо. І якщо ти вкрав в обдарованих дітей елітну ділянку в центрі міста під будь-яким приводом, ввійдеш в історію злодієм і аферистом. А відеозапис розмови з Яриною Геретою буде застереженням для майбутніх поколінь захланних політичних шарлатанів.

 

 

 

Як розкрадають майно у Службі автомобільних доріг Тернопільської області та тернопільському облавтодорі

Через напад на патрульних чоловік опинився в ізоляторі тимчасового тримання