Сьогодні ввечері Вакарчук “засіє гречкою” Тернопіль

Поділитися

Сьогодні ввечері, о 20 годині 30 хвилин на театральному майдані Тернополя виступить політик Святослав Вакарчук. Правда, послухати його як лідера партії “Голос” прийдуть одиниці. Тисячі прийдуть послухати на халяву концерт лідера “Океану Ельзи”. Тільки тепер не зрозуміло, чим Вакарчук відрізняється від ригів, радикалів та іншої політичної шушери, яка засіває округи гречкою. Безкоштовний концерт Вакарчука – це такий самий підкуп виборців як засівання гречкою, який практикували ще політики в часи Кучми.  У ході останніх президентських виборів аналогічно чинив Зеленський своїми “халявними концертами”.

Цікавить питання: хто з десятків тисяч відвідувачів концерту читав передвиборчу програму партії “Голос”? Хто знає кандидатів у депутати від “Голосу” і що вони пропонують? Ким були раніше ці так звані нові обличчя? Що знають про мажоритарника “Голосу” від Тернополя Максима Черкашина? Цей організатор концертів до 2016 року протягом 5 років був радником ганебного міського голови Сергія Надала…

А як бережанцям кандидат в нардепи Мартюк, який працює в ахметівському агрохолдингу “Мрія”?

Шість партій вже змінив кандидат в нардепи від теребовлянського округу Олег Вітвіцький. Лише Алла Квач по 167 виборчому окрузі достойна кандидатура, навколо якої об’єдналися справжні патріоти. Але чи не робить помилку Алла Квач?

У БЕРЕЖАНАХ ПАРТІЙНИЙ АВТОБУС “ГОЛОСУ” ПОРУШИВ ПРАВИЛА

Судіть самі, №20 у партійному списку “Голосу” Андрій Шараскін,  права рука Дмитра Яроша, який в останні роки правління Порошенка остаточно скурвився, приймаючи нагороди від скомпрометованого гаранта. Їхня ДІЯ (“Державницька ініціатива Яроша”) так себе нічим і не проявила, а в Тернополі дала прихисток надалівському автомайданіцю Дмитру Гайдуцькому.

Також цікавим є факт, що запеклий порохобот Володимир В’ятрович йде за списком порошенківської ЄС 25-м номером, а його дружина в “Голосі” – 34.

Не менш цікавий 30-й номер Голосу Сергій Притула. Тернопільський шоумен займає ніби патріотичну позицію, армії допомагає, але політично є неперебірливим. Після Революції гідності Сергій возив на Схід для піару колишнього регіонал, сина екс-губернатора Цимбалюка.

Також Притула “залетів” з джоджиківцем Тарасом Пастухом, якому збирали 5 тисяч доларів для дрона на фронті, а за кілька тижнів Пастух обклеїв весь Тернопіль передвиборчими біг-бордами на сотні тисяч гривень.

Раніше інтернет-газета “Про все” повідомляла про те, що координатором “Голосу” в Тернопільській області є, ймовірно, людина нардепа Романа Заставного.

 

ОСЬ ТАК СПРИЙНЯЛИ ЖУРНАЛІСТИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА “ГРЕЧКОСІЙНИЙ” КОНЦЕРТ У ФРАНИКУ

 

 

ОСЬ ТАКІ КУМЕДНІ ФОТО ПОШИРЮЮТЬ СОЦМЕРЕЖЕЮ БЕРЕЖАНЦІ, НАТЯКАЮЧИ НА ЗАМОВНІСТЬ ВАКАРЧУКА ПОРОШЕНКОМ
У ЧОМУ НОВА ЯКІСТЬ ЗМІН ВІД ВАКАРЧУКА? ПОМАХАТИ ПРАПОРОМ?

 

ЗРОБИТИ СЕЛФІ З ШАНУВАЛЬНИКАМИ?
РАЗОМ ПОСПІВАТИ…
ПОПОЗУВАТИ НА КАМЕРИ З ФАНАТАМИ…
А ЩО ВАКАРЧУК БУДЕ РЕАЛЬНО РОБИТИ У ВЕРХОВНІЙ РАДІ???



НАВІТЬ ПОБІГАВ У ТЕРНОПОЛІ ВАКАРЧУК. АЛЕ ЩО ВІН БУДЕ РОБИТИ В ЗАКОНОДАВЧОМУ ПОЛІ?

 

30 тисяч гривень збитків за день спричинив харків’янин продавцям побутової техніки в Тернополі

Чому падає рейтинг Путіна?