Кандидати-мажоритарники Зеленського у Тернополі запрягли по-совдепівськи

Поділитися


Сьогодні у Тернополі відбулося представлення кандидатів-мажоритарників у народні депутати України від партії “Слуга народу” Володимира Зеленського. Дійство пройшло у новому офісі, на якому навіть ще не має партійної вивіски. Представляв кандидатів не відомий широкому загалу голова Тернопільської обласної ще чомусь регіональної організації політичної партії “Слуга народу” Ігор Жмінка. Як і сам голова, такі ж не відомі були кандидати у нардепи, окрім автомайданцівця Ігоря Василіва.

Спочатку голова партії продемонстрував, що погано підготувався до презентації і відмучив текст в стилі Василя Деревляного . Жодних пояснень: скільки було претендентів на здобуття мандатів, за якими критеріями відбирали – залишилось загадкою.

Представлені мажоритарники говорили те, що вважали за потрібне. Журналістам не дали навіть змоги поставити питання. Наприклад, чи вийшов Володимир Гевко з “Блоку Петра Порошенка”, адже він балотувався від цієї сили до Тернопільської міської ради у 2015 році, висячи на грушці…Чи не краще було йому підтримати кандидатуру Алли Квач, яка балотується у цьому ж – чортківському виборчому окрузі №167?

Цю жінку знає та поважає вся Україна, вона не скорилася порошенківсько-барнівській камарильї протягом 5 років, активно виступає проти знищення Дністра  гідроелектростанціями,  розвиває Заліщики на посаді міського голови. Сьогодні громадськість Тернопільщини віддає їй беззастережну підтримку у виборчій боротьбі проти осуружного нардепа Олега Барни.

А Володимир Гевко йде в нардепи знову від провладної партії, а ще його брат гуморист  знайомий особисто із Зеленським… Чи це аргумент для виборців?

А, ну так, ще там десь вони на півдні народилися…

Натомість команда Зе має фаворита по північному виборчому окрузі №164 у Збаражі, Кременці, Шумську, Ланівцях та Підволочиську. Автомайданівець Ігор Василів точно кращий від сіяча-свободівця Михайла Головка, який обслуговував фінансового донора Партії Регіонів Гуту.

Чи не скурвляться традиційно так звані націоналістичні сили у північному окрузі – питання відкрите. На виборах 2012 року провладного кандидата Клименка  обслуговувала команда Андрія Тарасенка. Вони “мочили” ударівця Ломаковича. Робили це “патрійоти” дуже незграбно. У Шумську, Кременці та Збаражі УДАР Кличка був гіршм комуністичної партії. А вже на сусідньому – “бережанському” окрузі – ударівець Петровський вже був у націоналістів нібито найкращим  у найкращій партії УДАР.. У підсумку Тарасенко зайняв останнє місце, Клименко і Петровський не пройшли до Верховної Ради.

Цього разу на північному 164 виборчому окрузі балотується “тризубівець” Валерій Чоботарь від порошенківської “Європейської Солідарності”. Ймовірно, він буде торпедою. Тільки на чию користь? І свободівці, і радикали Ляшка обслуговували порошенківців при кориті. Буде дуже дивно, якщо захисник донецького аеропорту, кіборг “Гатило” почне агітувати на користь колишнього регіонала Богдана Яциковського, який є однопартіцем скандального ахметівського блазня Олега Ляшка.

При всій повазі до пана Чоботаря – у нього мізерні шанси бути обраним , зважаючи на стімке піке рейтингу порошенківців…

Сьогодні тернополяни розділились у симпатіях між партіями “Голос” Вакарчука та “Слуга народу” Зеленського. Тому в одному бюлетні електорат поділиться навпіл, а крихти підберуть порошенківці, гриценківці, свободівці тощо. Буде й другий бюлетень, про який ще виборці не здогадуються. От кого тернополянам підтримати: вакарчуківця Черкашина, який 5 років обслуговував Сергія Надала, а нині організовує концерти чи одного з керівників Тернопільської птахофабрики Андрія Богданця? Нормальна людина скаже – ні першого, ні другого. Від першого хочеться ригати. а про другого нічого не відомо та ще й його називають креатурою бізнесмена Петра Сачика. Спасибі, ще від Романа Заставного Тернопіль досі не може відхарастатись.

Богданець воював в АТО. Молодець. Патріот. Але у парламенті потрібні фахівці, а не козаки Гаврилюки і т.п. депутати, які шокували українців у теперішній раді.

РІВЕНЬ ЗАЦІКАВЛЕНОСТІ ТЕРНОПОЛЯН ДО КАНДИДАТІВ-МАЖОРИТАРНИКІВ ЗЕЛЕНСЬКОГО У СОЦМЕРЕЖІ МІЗЕРНИЙ. БРЕНД КОМІКА НА НЕВІДОМИХ ОСІБ НЕ ПОШИРИВСЯ АВТОМАТИЧНО

Від Тернопільщини вже були двоє вояків – Тарас Пастух та Олег Барна, не при дітях буде сказано. Перший здурив людей, що йому нібито бракує коштів в армії на дрон, а потім покрив рекламою біг-бордів усе місто Тернопіль, за рік  – декларував шалені суми заробітків, а другий – це відверто політична проститутка, яку використали і викинули порошенківці. Тепер Барна самовисуванцем хоче довести наївним чортківчанам, що чесний і порєдний )))

У Тернополі щастя в мажоритарці шукає Степан Барна. Грошей – кури не клюють. Але рівень довіри – нижче плінтуса. Ймовірно, сподівається на піраміду, яку будували ще на президентських виборах Порошенку. Якщо його виберуть, то у файному місті живе більшість простаків, які ще переоберуть мером втретє Надала за неякісну бруківку …

Ще один матюк в список кандидатів в депутати додали свободівці. Надалівський заступник Леонід Бицюра може сподіватись, що його хіба не лінчують на зустрічах з виборцями. Особливо в прилеглих районах скандальних будов, торф’яних котелень…

Традиційно слабкого кандидата в Тернополі висуває “Батьківщина”. При всій повазі до Богдана Брича, його мало хто знає і рівень впізнаваності мізерний. Ймовірно, партійне керівництво тимошенківців в нашій області, організували традиційний “баблокіс”.

Про решту кандидатів – шкода витрачати ваш час, бо шанси мають мізерні.Тому будемо обирати як завжди… Хіба хтось з інтелігентів тихенько подав документи під завісу реєстрації.

Про інших кандидатів від партії Зеленського “Слуга народу” не має що розповідати. От ви проголосуєте за шофера-підприємця, який розвозить хліб? Звісно, хліб всьому голова і кожна праця має викликати повагу. Проте, кожен повинен адекватно й оцінювати свої вміння і навички, а не те, що кандидат пристрасний фанат 95 кварталу і відвідував більшість їхніх концертів. От як  тепер теребовлянцям на виборах бути?

У Почаєві вкрали велосипед під крамницею, але злодія швидко знайшли

Овочі в Україні подорожчали з початку 2019 року на 86%