Розпочався призов злиденних кріпаків до армії

Поділитися

Сьогодні в Україні починається осінній призов на строкову службу. Призовна кампанія триватиме до 31 грудня. Призовний вік в Україні встановлено на рівні 20-27 років.

Всього планується призвати 15,2 тис. громадян. В Збройні сили України – 9 тис. осіб, Нацгвардію – 4,4 тис., Держприкордонслужбу – 1 тис., у Державну спеціальну службу транспорту – 800 осіб.

Строк служби – 18 місяців, але для тих, хто має вищу освіту (ступінь магістра або спеціаліста), – 12 місяців. Військовослужбовці строкової служби для виконання бойових завдань в зоні проведення операції Об’єднаних сил не залучаються.

Всі українці знають, що нині йдуть служити до війська діти незаможніх громадян. більшість – із сіл. Саме у селах зараз будуть “пастися” працівники військоматів.

Значна частина прогресивних українців вважає, що призов – це пережиток минулого. У час російсько-української війни має бути професійна армія. Такої ж думки діючий міністр оборони Андрій Загороднюк. Таку ж думку висловлював кандидат в президенти, екс-міністр оборони Анатолій Гриценко.

Сьогоднішній призов – це один із корупційних напрямків діяльності військкоматів – 800 доларів і ти вже “відкосив”.

Про дикунства під час призовної кампанії інтернет-газета “Про все” писала неодноразово.

Доходило навіть до вистрибування з вікон призовниками. Або викидання юнаків з вікон військкоматів.

До речі, ще у 2013 році завершилась остання призовна кампанія.

Коли люди найбільше їдять?

На заводі неподалік Тернополя працювали нелегальні мігранти з Азербайджану