Співак із Маріуполя Enleo розчулив соцмережі емоційним виконанням треку, який присвятив українським містам

Поділитися

Музикант та співак із українського Маріуполя Enleo (Нікіта Леонтьєв) набув шаленої популярності у соцмережах та музичному просторі завдяки неймовірним перекладам світових хітів українською мовою.
На День Всіх Закоханих виконавець взяв участь у благодійному концерті, що відбувся у столиці України в Малій Опері. У концерті взяли участь, також співак Ostrovskyi, гурти Molodi та Dside Band. Enleo був хедлайнером вечора. А серед гостей були помічені Назар Грабар, Маша Кондратенко та Євген Тріплов.
Коли Нікіта виконував пісню “Інша любов” (переклад відомого треку британського співака Тома Оделла) на відеоекрані над сценою запалали назви українських міст: Маріуполь, Вугледар, Чернігів, Харків, Буча, Херсон, Сєвєродонецьк, Ізюм, Луганськ, Ірпінь, Охтирка, Миколаїв, Донецьк, Гостомель, Суми… цей момент дуже розчулив та зворушив глядачів. Півтисячі людей співали в унісон пісню, що стала візитівкою Enleo.
“Я хотів показати, що ці міста – українські. Вони живі. Це не просто територія, це люди. І все повернеться в Україну. У моєму рідному Маріуполі проживало близько 500 тисяч людей. А зараз, мабуть, лишилося не більше 30 тисяч”, – говорить співак.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от ENLEO | Нікіта Леонтьєв (@enleomusic)


Останній сольний концерт виконавець проводив у 2021 році в Маріуполі. З того часу пройшло вже кілька років. Режисерами-постановниками концерту стали Закревський Павло та Погребинська Маріамі, які вже встигли створити разом з Нікітою декілька відеоробіт, таких як кліпи на переклади “Інша Любов” та “Веди мене в Храм”, які загалом налічують більше 9 мільйонів переглядів на YouTube
“Я щиро вдячний всім за цей концерт, який відбувся на День Всіх Закоханих – 14 лютого. Це був один із найкращих концертів в моєму житті. У мене була можливість подарувати любов всім присутнім глядачам. Це було настільки емоційно, настільки чесно та неймовірно! Велике дякую, Києве. Сподіваюся, що побачимося скоро на наступних подіях”, – емоційно зізнається музикант.
Співак активно підтримує українську музику, бере участь у благодійних концертах та підтримує ЗСУ.
За допомогою перекладів світових хітів українською мовою виконавець прагне показати всьому світу унікальність та неповторність рідної мови, спонукати слухати музику українською мовою. Мелодійність його перекладів торкається серця.

СБУ повідомила про підозру колаборантці, яка організовувала фейковий «плебісцит» на тимчасово окупованих територіях Запоріжжя

Як російсько-українська війна змінила наше життя