Під час сварки чоловік застрелив дружину, а потім убив себе

Поділитися

Мешканець Дніпропетровська під час сварки застрелив свою дружину, після чого застрелився сам. Про це УНН повідомили у прес-службі ГУ МВС у Дніпропетровській області.

Як йдеться у повідомленні, 72-річний пенсіонер зранку телефонував до доньки в Дніпропетровськ, а надвечір приїхав з Дніпродзержинська перевірити, чому вона не відповідає на дзвінки.

Опинившись під дверима квартири, чоловік почув, що з квартири доноситься дитячий плач, але двері ніхто не відчинив. Коли співробітники міліції за допомогою працівників ДСНС потрапили до квартири, перед їх очима постала жахлива картина.

На кухні на підлозі з вогнепальним пораненням в голову вони виявили тіло 42-річної жінки, а в залі в кріслі – тіло 45-річного чоловіка з наскрізним пораненням голови, біля якого на підлозі лежав пістолет. Трирічний хлопчик розповів, що напередодні батько з матір’ю сильно сварилися. Працівники міліції встановили, що під час сімейної сварки чоловік з пістолета вистрілив дружині в голову, після чого покінчив життя самогубством. Огляд місця події та вилучені речові докази свідчать, що ця версія є основною.

Знаряддя злочину – пістолет – вилучено. За цим фактом слідчий відділ Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління міліції вніс відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

 

Бережанським районом керуватиме “інопланетянин”, а Зборовом – ставленик колишнього мера

***

Як у Тернополі ховалися “бажаючі” поїхати на Антимайдан

***

Як нардеп з Тернопільщини памперси міняв

***

У Тернопільській обласній раді кояться дивні речі

***

Як влада Тернопільщини маніпулює коштами, а “Свобода” їй допомагає

***

Емоціі дня зі столичного “маршу мільйонів”

***

Поки в Тернополі і в Києві триває Євромайдан, місцеві чиновники “працюють”

Путін купує Севастополь

Янукович у Москві збирається здати українську трубу