Навіщо політики обдурили тернопільських мисливців?

Поділитися

19 липня на сайті Укрінформу  появилася інформація, що Тернопільська обласна рада після трьох годин пікетування мисливцями прийняла рішення і надала в користування обласній організації Українському товариству мисливців і рибалок, яку очолює Сас, мисливські угіддя. Виникає питання, кому потрібно поширювати неправдиву інформацію, та ще й на всю Ураїну, адже сесія 19 лютого не відкрилася через відсутність кворуму.

Виникає питання, чи знають тернопільські мисливці про реальний стан речей, що сезон полювання в цьому році під великим питанням, і скоріше за все його відкрито не буде.

А обласна і районні організації УТМР членські внески мабуть продовжують збирати, але за що не маючи в своєму користуванні угіддь.

На сайті Тернопільської обласної ради йдеться: депутати своїми підписами погодили проект рішення № 1484 «Про внесення змін  до рішення Тернопільської обласної ради від 22 липня 1998 року № 15 «Про внесення змін та доповнень до рішення Тернопільської обласної Ради народних депутатів від 27.10.1994 року № 33 «Про закріплення мисливських угідь області за користувачами».

Але не має такого поняття юридичного:  погодити проект рішення підписами. Погодити рішення можна лише проголосувавши на сесії обласної ради.

Інтернет-газета “ПРО ВСЕ” спробує дослідити детальніше дане питання.

Як відомо, 22 липня завершився термін угоди на право користування Тернопільською обласною організацією Українського товариства мисливців та рибалок мисливськими угіддями, а це понад 900 тисяч гектарів!

Андрій Підлужний: “Складається враження, що місцева влада користується в Тернополі “правом першої шлюбної ночі” і всі народжені тут, вже комусь і щось винні…”

Сьогодні на тернопільському озері тонув катер (відео, фото)