У Тернополі цирк плаває в фекаліях (відео)

Поділитися

Тернополяни  бачили гастролі водного цирку,  льодового, а з вчорашнього дня в Україні з’явився новий екстремальний вид цирку – на фекальних стоках. Вчора, близько десятої години вечора, в редакцію інтернет-газети “ПРО ВСЕ” зателефонували з дирекції цирку “Аншлаг”, який розпочав гастролі в Тернополі з 9 серпня. Циркачі попросили журналістів приїхати та побачити той жах, в якому вони опинились.  Як сказала артистка цирку “Аншлаг”, дресирувальниця Ірина Пономаренко, за 40 років роботи,  вперше бачить такі огидні умови, котрі надала місцева влада за чималі гроші оренди циркової площадки (детальніше – дивись відео).

Журналіст “ПРО ВСЕ”, ще не доїхавши до цирку, відчув жахливий сморід і побачив, як фекальні стоки течуть просто в озеро. Біля само ж шатра цирку було нестерпно стояти, сморід  роз’їдав очі.

-Коли ми приїхали до Тернополя, в парк Шевченка, тут стояв вже неприємний запах,- розповіла “ПРО ВСЕ” пані Ірина.  Але ми думали, що це тимчасова несправність каналізаційної труби. Із ким не буває. Але вчорашній дощ показав, що не відремонтований каналізаційний колектор за кожної дощової погоди загаджує парк і лайно тече в озеро. Фекалії  тут били фонтаном. Добре, що ми шатро цирку розмістили трошки далі від люку. Але артисти не могли попасти до своїх кімнат-вагончиків, навіть зараз не можливо нормально в туалет сходити. Артисти встановили куски асфальту, щоб хоч якось ходити по тій залитій рідкими какахами території. Митці переживають не тільки за себе. Що буде з тваринами? В таких умовах досить легко підхопити інфекцію.

– Як тепер до нас тернополяни прийдуть? Хто поведе в це лайно дітей? Як працювати артистам? Як тут ще жити до 18 серпня?! Хіба владі в Тернополі не соромно, що всі ці фекалії з кожним дощем течуть до вашого ставу? Там же люди гуляють, купаються? – задавали питання артисти цирку журналістові.

Тернопільська інтернет-газета “ПРО ВСЕ” звернулась у Державну екологічну інспекцію у Тернопільській області. Наразі розпочалась перевірка.


У Тернополі цирк не на дроті, а в … смітнику

***

Цирк у Тернополі: неймовірні акробати, дотепні клоуни і поцілунок крокодила без страхівки (фото, відео)

Тернопільські фінінспектори виявили порушення в Гаєвській сільській раді

Керівник будівельної фірми постане перед судом за підроблення документів з метою привласнення понад 300 тис. гривень бюджетних коштів