Мати Оксани Макар “мотала” термін за бійку з коханкою чоловіка

Поділитися

Мама Оксани Макар Сегодня Матір Оксани Макар розповіла, за що відсиділа 3,5 роки в тюрмі Мати жертви миколаївських ґвалтівників Оксани Макар Тетяна Суровицька розповіла, за що сиділа у в’язниці. “У мене була найкраща подруга, яку я спіймала під своїм чоловіком. Я просто дала їй по мізках. Мені дали 3,5 роки, я їх чесно відсиділа”, – розповіла Тетяна Суровицька, пише “Сегодня”. Поки Тетяна відбувала покарання, для її дочки Оксани на цей час будинком став інтернат. “Там дитина вже вчитися не хотіла. Там все відбирається у дітей. Вона тікала, два або три рази. Один раз Оксана була 40 днів в розшуку, бо сказала: “Мама, я туди не повернуся”. напевно, ображали дитя”, – зазначила мати Оксани Макар. Нагадаємо, 19-річна Оксана Макар померла 29 березня. В ніч на 9 березня в Миколаєві троє молодих хлопців зґвалтували і намагалися спалити її живцем Дівчина перенесла 5 операцій, їй ампутували руку, накладали “штучну шкіру” замість обпаленої. Молодики, яких звинувачують у зґвалтуванні, заарештовані.

Багатодітна горе-мати змушувала малолітнього сина жебракувати у Тернополі на вокзалі

Як на Тернопільщині карали браконьєра: тисячу гривень штрафу, 10 тисяч «відшкодувань» за дикого кабана плюс конфіскували рушницю

Рекетири обдерали тернопільських студентів

На справжнього лідера Чечні у вигнанні готували замах

Які “партизани” на Тернопільщині відмовляться від зброї?

Губернатора Тернопільщини арештували…

 

Народного депутата України Джоджика звинувачують у шахрайстві: на тернопільському пивзаводі “нахімічено” на три мільйони!

Журнал “Корреспондент” оприлюднив реальне дослідження про діяльність мера Тернополя чи піар-матеріал?