Через несвоєчасність надання відповідей людям покарали 15 держслужбовців

Поділитися

Прокуратура Львівської області перевірила управління з контролю за використанням та охороною земель Державної інспекції сільського господарства в Львівській області. Підставою для відповідної перевірки стало надходження непоодиноких скарг громадян щодо неналежного розгляду звернень посадовцями вказаного органу. Зрештою, 15 службовців притягнули до відповідальності, повідомили УНН у прес-службі прокуратури Львівської області.

Службові особи несвоєчасно надавали відповіді за результатами розгляду звернень громадян, юридичних осіб, депутатів усіх рівнів, або взагалі звернення залишались без розгляду.

За наслідками перевірки прокуратурою Львівської області керівнику Державної інспекції сільського господарства в Львівській області внесено подання з вимогою притягнути до дисциплінарної відповідальності винних посадових осіб. Також поставлено вимогу усунуту вже виявлені прокурорами порушення.

Відтак за результатами розгляду подання прокуратури 15 інспекторів цього органу державного контролю притягнуто до відповідальності.

Як Тернопільська міська рада “хімічить” на вулиці Злуки: перекривають рух не зробивши заїду!

***

У Шумську чиновники покарали малазабезчепених за участь у виборах

***

Свободівка Ірина Фаріон визнала, що таки була членом Комуністичної партії (аудіо)!

***

Тернопільські театральні вечори: волинська “замовлена любов” неймовірна!

***

Невже депутати Тернопільської облради погрбують Петриківський обласний комунальний дитячий будинок-інтернат? (фото, відеорепортаж)

***

Досидіти до антракту – рахунок пішов на хвилини

 

24-річного молодика засудили на 7 років за жорстоке убивство односельця

Грабіжники автозаправок потрапили за ґрати