Горіхи не призводять до ожиріння

Поділитися

Репутацію горіхів реабілітували в Інституті раку імені Чарльза Дани та Сідні Фабера в Бостоні, повідомляють іноземні ЗМІ.

Якщо їсти горіхи щодня, то це на 20 % знижує ризик смерті від різних захворювань: “Найбільш очевидною користю було зниження на 29 % смертності від хвороб серця – найбільш частої причини смерті людей в Америці. Крім того, ми побачили істотне зниження – на 11 % – ризику смерті від раку “, – уточнив глава дослідницької групи Чарльз Фачс.

Фахівці проаналізували дані спостережень за дієтою, способом життя і станом здоров’я 76 тисяч жінок з 1980 по 2010 рік і такі ж дані про 42 тис. чоловіків за 1986-2010 роки.

Виявилося, що ті, хто з’їдав порцію горіхів рідше, ніж раз на тиждень, ризик смерті був знижений на 7 %, у тих, хто їв горіхи раз на тиждень, – на 11%, 2-4 рази на тиждень – на 13%, 5-6 разів на тиждень – на 15%, нарешті, 7 або більше разів – на 20 %. При цьому зниження смертності не залежало від виду горіхів.

За 5 хвилин до початку сесії міської ради на Євромайдані в Тернополі прийшло менше тисячі людей

***

Тернопільський “Беркут” поїхав до столиці “на заробітки”

***

Поки в Тернополі проходив Євромайдан, в облдержадміністрації окремі молодіжні лідери “кавували”

***

На засідання Громадської ради прийшло аж 8 членів, які прислуговують владі!

***

Тернопільські театральні вечори: волинська “замовлена любов” неймовірна!

***

Невже депутати Тернопільської облради погрбують Петриківський обласний комунальний дитячий будинок-інтернат? (фото, відеорепортаж)

Бережанщина за європейський вибір!

Правильно ли я понимаю?