“Мінера” тернопільського воказалу взяли під варту

Поділитися

“Мінера”, которий підозрюється у повідомленні про замінуванні тернопільського вокзалу, взяли під варту. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Тернопільської області.

У жовтні поточного року у Тернополі правоохоронці затримали зловмисника, який, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, повідомив про замінування залізничного вокзалу станції Тернопіль. Для пошуку вибухівки було заблоковано залізничний вокзал, задіяно рятувальників, швидку допомогу та правоохоронців, які провели евакуацію усіх пасажирів.

Правоохоронці вибухівки не знайшли, проте того ж дня затримали жителя Зборівщини, який раніше вже був засуджений за вчинення аналогічного злочину.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності).

Обираючи міру запобіжного заходу зловмиснику, Тернопільський міськрайонний суд відхилив клопотання слідчого ЛВ міліції на станції Тернопіль про взяття його під варту.

Тернопільський прокурор з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері подав апеляцію. Апеляційну скаргу прокуратури апеляційним судом Тернопільської області задоволено та обрано “заміновувачу” запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Найближчим часом обвинувальний акт у зазначеному кримінальному провадженні прокуратурою буде надіслано до суду.

Як Тернопільська міська рада “хімічить” на вулиці Злуки: перекривають рух не зробивши заїду!

***

У Шумську чиновники покарали малазабезчепених за участь у виборах

***

Свободівка Ірина Фаріон визнала, що таки була членом Комуністичної партії (аудіо)!

***

Тернопільські театральні вечори: волинська “замовлена любов” неймовірна!

***

Невже депутати Тернопільської облради погрбують Петриківський обласний комунальний дитячий будинок-інтернат? (фото, відеорепортаж)

***

Досидіти до антракту – рахунок пішов на хвилини

 

Функція “Громадський транспорт” від Google стала доступною для Тернополя і ще для 11 міст України

На Майдані зібралися понад 2000 людей