Нова тернопільська влада нехай краще пасе корів, ніж мордує народ

Поділитися

Про скандальну ситуацію на Львівщині, де призначили керівником області колишню вчительку початкових класів Ірину Сех знає вся Україна. Інтернет-газета “ПРО ВСЕ” також повідомляла про дивні призначення в сусідів.

На Тернопільщині, на жаль, ситуація не краща. Голова облдержадміністрації пропрацював за фахом аж два дні! Оточує себе Олег Сиротюк такими ж неуками, без відповідної кваліфікації. Таких же фахівців-однопартійців працевлаштовує по районах.

У Львові, “під білим домом”, народ вже криком кричить. У Тернополі голова ОДА Сиротюк, на закиди краян, поки надуває щоки, нахабно підвищує голос і стверджує, що бере відповідальність на себе. Тернополяни, які чули цю байку, вимагають, щоб Сиротюк відповідав матеріально за свої помилки.

На початку червня вже буде 100 днів, як свободівець Сиротюк при владі. Досі Сиротюк не дав жодної повноцінної прес-конференції!

Склалось вже не просто враження, а переконання, що діяльність влади прозора лишень на словах! Більше того, свободівці не спромоглися з 2009 року жодного разу прозвітувати про свою роботу в обласній раді! Єдиний раз обіцяв Олексій Кайда це зробити за місяць до парламентських виборів 2012 року. Обіцянка залишила досі не виконаною.

Для забудькуватих Кайди, Сиротюка, Бицюри і Хомінця пропонуємо ознайомитися з передвиборчими обіцянками, які вони давали мешканцям Тернопільщини.

І ще, сьогодні вже третій учасник з Форуму обдарованої молоді звернувся до інтернет-газети “ПРО ВСЕ”, з проханням запропонувати голові тернопільської облради та іншим чиновникам-патрійотам відвідати курси української мови, бо було дуже соромно слухати бекання-мекання “цитування Тараса Шевченка” .

Про інші гріхи нової влади можна почитати у статтях, заголовки від яких ми розмістили під цією заміткою.

 

Знайомтеся, нове обличчя тернопільської влади: сторож губернатора

***

Як свободівці “хімічать” у Тернопільській облдержадміністрації

***

Лановеччиною буде керувати хоч і Друзь, але не знаток із “Що? Де? Коли?”

***

Журналісти Тернополя обурені діями як нової, так і старої влади

***

Черговий ляп від команди губернатора Тернопільщини: три знімальні групи ТТБ їхали висвітлити одну робочу поїздку голови ОДА!

***

До Тернополя Олег Тягнибок приїхав на Toyota Sequoia за $100 000

Тернопільщина відправить до армії 1250 юнаків

Прокуратура вимагає припинити незаконний видобуток піску у кар‘єрі