У Тернополі знайшли стільки мишей, що зробили ковбасу на 540 метрів?

Поділитися


Цими вихідними Тернопіль перетворився на рай для алкоголіків і просто любителів випити. У центрі міста, на Театральному майдані, знову так званий фестиваль. У минулі роки це збіговисько називали “Галицькою дефілядою”. Тернополяни досі з жахом згадують, як там валялись під ялинками пяні хлопи, а весь центр ще тиждень смердів сечею.

Нинішнє збіговисько назвали “Тернопільська брама”. Навіть намагаються замаскувати бухайлівку в інтелігентний захід (див. програму заходів внизу)

На ринку і в магазинах продавці продукції тернопільського м’ясокомбінату не радять купувати її своїм родичам та знайомим. Вигодувані на “хімії” свині Чайківського з “Агропродекспорту” викликають скепсис. Саме на такій сировинній базі працює тернопільський м’ясокомбінат, який купив агроолігарх Чайківський… А якщо зважити, що дане підприємство не вивозить здохлих свиней на ветсанзавод, виникає чимало питань…

Організатори п’янки пообіцяли й рекорд встановити- виготовити найбільшу копчену ковбасу в Україні. Зважаючи на те, що виготовлятиме її Тернопільський м’ясокомбінат, споживати її не варто. Цей заклад прославився тим, що в їхній продукції знайшли мишу.

Звичайно, у всіх бувають проколи. Наші краяни з Ланівець сумно жартують, що напевно Чайківський таки поставить не один рекорд з ковбаси, коли забере всіх своїх здохлих свиней з під Лановець, які чомусь не утилізовує на санветзаводі в Острові, а завозить на свиноферму в Настасові.

***

Програма так званого фестивалю “Тернопільська брама”
6 травня

14.00 – початок другого дня фестивалю “Тернопільська брама”. 15.00 – 17.00 – танцювальні майстер-класи від Social Dance Club. 16.30 – встановлення рекорду “Найдовша в Україні копчена 400-метрова ковбаса”.Безкоштовне частування.

17.00 – дитяча локація: програма “Тролі”.

18.00 – квест для дітей.

18.00 – гурт Mr. Freeman.

19.00 – гурт D.Kray.

20.00 – гурт Kelush and The Bastards.

21.00 – гурт “Сальдо Назад”.

7 травня

14.00 – початок третього дня фестивалю.

16.00 – 17.00 – танцювальні майстер-класи від Social Dance Club.

17.00 – дитяча локація: програма “Майнкрафт”.

18.00 -дітей розважатиме робот Фаня.

18.00 – гурт «Сержант Блюз».

19.00 – гурт «Патроничі».

20.00 – гурт Nebraska

21.00 – гурт The Hypnotunez.

22.30 – урочисте закриття фестивалю “Тернопільська БРАМА”.

 

0

У Тернополі будівельний скандал на масиві “Дружба”

Фестиваль “Тернопільська брама”: для чого файному місту така ганьба?