Як бидлота Івано-Франківського військкомату бикує на автовокзалі

Поділитися

В українських соцмережах вже кілька років користувачі обговорюють тему відновленого призову до армії. Зрозуміло, що в Україні війна і поширюється міф, що всі хлопці призовного віку зобов’язані рік відслужити. Насправді, як показує світовий досвід, лише професійна армія може гідно дати відсіч ворогу і якісно використовувати матеріальні і людські ресурси. Адже кожного року до армії набирають сотні тисяч злиденних дітей селян, які не можуть відкупитися від армії. А наступного року – нових. Чи ефективнішою від того є українська обороноздатність – сумнівно. Адже усі бажаючі можуть приєднуватись до місцевих формувань народної самооборони, проходити відповідні курси. Але у мізках українців совок ще той… З кандидатів у президенти у 2018 році лише Анатолій Гриценко, кадровий військовий, декларував необхідність відміни призову як неефективного використання фінансового ресурсу та людського. Але його заклик не почули теперішні політики. Можливо, вони не в курсі, як і в часи Порошенка тисячі хлопців по селах ловили лише для того…аби виконати план. Проте, чи служить чи служив хоча б один син мера чи нардепа з Тернопільщини нам так і не зміг розповісти керівник військкомату.

А ось відеозапис зроблений 27 листопада в Івано-Франківську на автовокзалі. Переодягнуті у цивільне працівники військкомату, як рекетири з 90-х років просто посеред вулиці хотіли затримати хлопця. Добре, що юнак виявився юридично підкутим і небайдужість людей не дозволили хлопцеві втратити рік життя з таким бидлом.
Загальновідомо, що не служити в Україні можна хіба через хабар... Фактично кожної призовної кампанії комісарів ловлять із кількома сотнями або й тисячами доларів… А скількох не ловлять… Можливо, пора вже ліквідувати цю дикунську корупційну схему в лавах української армії…

Відео інциденту 22-річний Сергій, якого хотіли затримати, оприлюднив на своїй сторінці у соціальній мережі. Військові показали своє посвідчення на вимогу юнака. Затримання агрументували тим, що хлопець ніби ухиляється від проходження військової служби не маючи на те жодних підстав. Але як звати хлопця, яке в нього прізвище не могли назвати.
Наразі хлопець активно поширює відео та просить всіх, хто має можливість, допомогти йому в цьому.

Чи треба звертатись в такому випадку до військкомату, щоб вони прокоментували цю ситуацію? А для чого тих пияків щось питати? Все й так зрозуміло. Найгірше, що ця бидлота не звертається до обраних нардепів, Верховної Ради змінити совдепівський закон примусового призову… Чому? Так втратять баблисту косовицю…

Пийте каву Jacobs: компанія припинила співпрацю з телеканалами ZIK, 112 та NewsOne

7700 доларів, 945 євро та 575 злотих: поляк повернув заробітчанину з України загублену річну зарплату