Політичні підараси пішли на вибори і безсоромно готові “смоктати”, лиш би депутатом стати

Поділитися

25 жовтня відбудуться місцеві вибори. З початку коронавірусу міський голова Тернополя Сергій Надал зі свободівцями розпочав виборчу кампанію, розносячи гречку. Саме за це помирали на майдані герої Небесної Сотні, його однопартійці та гинуть досі українські воїни в російсько-українській війні.  За Надалом поліз самовпевнений представник криміналу. Сполошилися мойші і рабіновічі і запердолили на пів сотні біг-бордів свою “Силу жидів людей”. Не злазить із сітілайтів невідомо за які кремлівські кошти фінансована сепаратиська галицька партія. А далі дамбу прорвало і аферисти, хапуги, колишні чиновники і просто бажаючі дорватися до владного корита поперли навипередки. Не пошкодують для застави 13 тисяч доларів (321 тисячу гривень), щоб контролювати 5 років 15 мільярдів гривень бюджету Тернополя і розікрасти землі в парках. Міський голова Тернополя розуміє, що якщо його випадково й оберуть втретє, то в новій раді він точно не матиме більшості зі свободівців. Адже вже й за другої каденції не мав і змушений був ділитися з порошенківцями, тимошенківцями, радикалами Ляшка-Ахметова і всіма забутим “Народним контролем” (про акторку-депутатку Вікторію Шараськіну чули? Ну ось – активно голосувала за надалівські схеми).

Тепер Сергій Надал вирішив, що треба побільше своїх кількома колонами провести в раду. Окрім неуків-свободівців, вирішили створити проект нової політичної партії «Порядок. Відповідальність. Справедливість». А напхали туди таке кодло, що най його милує небо: колишній начальник управління культури Олександр Смик, на совісті якого знищення школи мистецтв, колишній голова Зборівської райдержадміністрації Ігор Яворський, який прославився знущанням на земельниками,  скандалами зі своїм першим заступником, а нині проживає в халявній квартирі над озером, діючий депутат Тернопільської міської ради від партії “Самопоміч” Віктор Генсерук який так і не підтримав виборців свого округу в боротьбі з торф’яною котельною на Бульварі Просвіти, а казав потерпіти хоча б удень, а вночі її виключатимуть. Тепер вже зрозуміло, що депутат Генсерук не міг виступити проти родинного бізнесу мера. Лише перспектива блокування дороги змусила мера відключити незаконно працюючу торф’яну котельну.

А ще ми не згадали, що до Тернопільської міської ради посунуть порошенківці, які на чолі з вірним соратником Заставного – Віктором Шумадою знищували 5 років парки і зелені зони Тернополя. Ну і політичні гієни – партія “За майбах Коломойського” – “За майбутнє” теж свого шансу не втратить, надуривши наївних виборців…

За кого ж тоді голосувати? За чесних і порядних людей. Які будуть зареєстровані кандидатами в депутати і на міського голову. Правда, таких в Тернополі політиків майже не залишилось. Адже навіть чорноволівський Народний Рух України під проводом Вихруща вже 10 років обслуговує інтереси Надала. Або йдіть самі у політику і творіть майбутнє. Правда, не забудьте 231 тисячу гривень застави на посаду міського голови Тернополя та стільки за реєстрацію на виборах партії.

На нашу думку, поки українці не будуть готові власним коштом обирати собі гідну владу, їм будуть підсувати політичних аферистів під різноманітними брендами.

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

Епідемія коронавірусу продовжує шокувати статистикою

З 20 серпня у водоймах Тернопільщини забороняється вилов раків