Мер Тернополя розраховується за підтримку на виборах?

Поділитися

В Тернополі ходили чутки, що на минулих “мерських” виборах нинішнього міського голову Сергія Надала підтримував відомий в Тернополі бізнесмен П.Сачик. Він займався металом і, кажуть, є одним з найбагатших бізнесменів “файного” міста.

Тепер прийшла черга Надалу повертати борги.

На сесію міської ради пропонується проект рішення, яким товариству з обмеженою відповідальністю «Метінвест-СМЦ» хочуть затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 6,6413га для обслуговування єдиного майнового комплексу за адресою вул.Поліська, 11.

Саме там і знаходиться підприємство пана Сачика.

Нагадаємо, що голова депутатської комісії з питань контролю за використанням комунального майна свободівець Олег Напора також є протеже П.Сачика у депутатському корпусі.

Проект № 52 Вносить В.Л.Кібляр
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 6,6413га за адресою вул.Поліська,11 ТОВ «Метінвест-СМЦ»
Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Метінвест-СМЦ», керуючись ст.12,123,124,141 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про оренду землі», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити товариству з обмеженою відповідальністю «Метінвест-СМЦ» (ід. код) технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 6,6413га для обслуговування єдиного майнового комплексу за адресою вул.Поліська, 11.
2. Припинити право користування товариству з обмеженою відповідальністю «Сендс» () земельною ділянкою площею 6,6413га за адресою вул.Поліська, 11, враховуючи письмову згоду землекористувача.
2.1. Договір оренди земельної ділянки, зареєстрований в Книзі записів засвідчення факту реєстрації від 30.11.2011р. №4536 та в управлінні Держкомзему у м.Тернополі від 23.12.11р. №611010004000678 – розірвати за взаємною згодою сторін.
3. Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Метінвест-СМЦ» () земельну ділянку площею 6,6413га (кад.номер 6110100000030020030) в оренду терміном на п’ять років для обслуговування єдиного майнового комплексу за адресою вул.Поліська, 11.
4. Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Метінвест-СМЦ» в двохмісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.
Міський голова С.В.Надал

Як депутати голосували за надання Чорткову статусу міста обласного підпорядкування (весь список)

***

Громадськість проти передачі Почаївської лаври російській церкві

***

Олексій Кайда теж вітає Чортків

***

Чортків отримав статус міста обласного значення навіть без голосу свободівця Михайла Головка

***

313 нардепів надали Чорткову статус міста обласного підпорядкування

***

До Тернополя приїде Сергій Магера, який співав разом з Басковим і Монсерра́т Кабальє́

***

Голова ОУН Стефан Романів: За фальсифікації треба відповідати

***

Жінка завжди має залишатися жінкою!

***

Прокурорами Тернопілля встановлено порушення при наданні путівок на оздоровлення до дитячих центрів «Артек» та «Молода гвардія»

***

Тернопільські податківці зустрілися з виробниками меблів та хліба

***

Налікували! 24 гривні витратили на ремонт зубів одного працівника тролейбусного депо

***

Сайт Тернопільської міської ради – найгірший в Україні

***

Такого дня Тернопільського Студента у файному місті ще не було!

***

Мер Тернополя розраховується за підтримку на виборах?

***

Відкритий лист до Міністра внутрішніх справ щодо ідентифікації міліції

***

Притягнуто до кримінальної відповідальності контрабандиста

За минулу добу в Україні сталося 104 пожежі