Налікували! 24 гривні витратили на ремонт зубів одного працівника тролейбусного депо

Поділитися

У липні Тернопільська інтернет-газета “ПРО ВСЕ” писала про закупівлю за 100 тисяч гривеньпресувного стоматологічного кабінету у статті мер Тернополя взявся за зуби своїх працівників (фото, відео)

Вчора сайт мерії оприлюднив підсумкову інформацію щодо лікування зубів у тролейбусному депо.

Так от, згідно офіціозу, пересувний стоматологічний кабінет попередньо працював у комунальному підприємстві «Тернопільелектротранс» з 8 липня по 12 вересня поточного року. За період роботи мобільного стоматкабінету його відвідало 335 працівників підприємства, запломбовано 426 зубів, проведено 105 санацій зубів. Витрати за період роботи пересувного стоматкабінету на медикаменти, пломбувальні та перев’язочні матеріали склали 8200 грн.

Як кажуть приватні стоматологи, для збору каси, команда мера має поставити на потік цю справу, списувати кошти можна, заявивши дорогі пломби, ліки, а закупивши -найдешевші.

Розпорядженням міського голови від 3 вересня 2013 року оголошено 2013-2014 навчальний рік «Роком здоров’я школярів». До кінця 2013 року планується охопити профілактичними стоматологічними оглядами та проведення планової санації школярів шкіл масиву «Дружба», які найбільш віддалені від міської дитячої стоматполіклініки та в яких відсутні стоматкабінети.

І дійсно, офіційне відкриття роботи пересувного стоматкабінету відбудеться 19 вересня о 12 год. в приміщенні Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №16 імені В.Левицького.

В рамках заходів комплексної Програми «Здоров’я тернополян» на 2013-2015 роки, популяризації здорового способу життя, покращення стану здоров’я учнівської молоді з 19 вересня 2013 року на базі Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 16 імені В. Левицького розпочинає роботу пересувний стоматологічний кабінет. Планується проведення профілактичних стоматологічних оглядів, планової санації школярів в обладнаному кабінеті школи, проведення уроків гігієни, навчання дітей правильній методиці чищення зубів, консультація по вибору індивідуальних засобів гігієни ротової порожнини. Усі послуги працівникам надає досвідчений лікар-стоматолог дитячий, а також медсестра міської дитячої стоматологічної поліклініки.

Як депутати голосували за надання Чорткову статусу міста обласного підпорядкування (весь список)

***

Громадськість проти передачі Почаївської лаври російській церкві

***

Олексій Кайда теж вітає Чортків

***

Чортків отримав статус міста обласного значення навіть без голосу свободівця Михайла Головка

***

313 нардепів надали Чорткову статус міста обласного підпорядкування

***

До Тернополя приїде Сергій Магера, який співав разом з Басковим і Монсерра́т Кабальє́

***

Голова ОУН Стефан Романів: За фальсифікації треба відповідати

***

Жінка завжди має залишатися жінкою!

***

Прокурорами Тернопілля встановлено порушення при наданні путівок на оздоровлення до дитячих центрів «Артек» та «Молода гвардія»

***

Тернопільські податківці зустрілися з виробниками меблів та хліба

***

Налікували! 24 гривні витратили на ремонт зубів одного працівника тролейбусного депо

***

Сайт Тернопільської міської ради – найгірший в Україні

***

Такого дня Тернопільського Студента у файному місті ще не було!

***

Мер Тернополя розраховується за підтримку на виборах?

***

Відкритий лист до Міністра внутрішніх справ щодо ідентифікації міліції

***

За лайку у Тернополі покараний футболіст

Тернопільським письменникам Герасим’юк Олені, Козаченку Ігорю та Миколаєнко Аллі влада виділила 100 тисяч гривень