У Тернополі вперше відновлюватимуть гостроту зору апаратом «Ambliocor–Eye»

Поділитися

Літні канікули – жарка пора для дітей із порушенням зору. Саме цей період є сприятливим для проведення лікування дітей з короткозорістю, далекозорістю, астигматизмом. У ряді випадків порушення заломної сили ока (анізометропії, астигматизму, міопії й гіперметропії ) та при косоокості у дітей розвивається слабозорість (амбліопія) різного ступеня. Найбільш ефективним лікуванням амбліопії (крім оклюзії) є застосування апаратного лікування, яке полягає у стимуляції «лінивої» центральної зони сітківки. На даний час набувають популярності нові методи – апарат «AMBLIOCOR–EYE» та гелій – неонові лазерні стимулятори.

Слід зазначити, що діти дошкільного віку з більшим задоволенням лікуються на «AMBLIOCOR – EYE», проявляючи більше уваги і терпіння під час тривалої процедури. Адже протягом її проведення потрібно лише дивитися улюблений мультфільм.

Доведено, що апаратне лікування значно пришвидшує покращання гостроти зору порівняно з монотерапією традиційними тренуваннями резервів акомодації. Ефективними методиками є поєднання у комплексному лікуванні дітей апарату «AMBLIOCOR – EYE» та терапевтичного лазера.«AMBLIOCOR – EYE» має перевагу для призначення дітям, які страждають на недостатню засоредженість та (або) мають проблеми з підтриманням стану зосередженості.

У Поліклініці Медікус вперше у Тернополі впроваджено даний метод відновлення гостроти зору «AMBLIOCOR – EYE». Метою апаратного комплексу лікування є розвиток природної здатності мозку виправляти спотворене на сітківці ока зображення. Особливо ефективний «AMBLIOCOR – EYE» у відновленні гостроти зору при короткозорості, далекозорості, астигматизмі, а також при реабілітації пацієнтів з різними формами патології (глаукома, дистрофія сітківки, атрофія зорового нерва). «AMBLIOCOR – EYE» є ідеальним засобом боротьби з зоровою втомою, головними болями та зниженням працездатності, викликаної зоровим перенавантаженням. Тому може використовуватись із профілактичною метою для попередження погіршення зору у людей, які тривало працюють за комп’ютером чи виконують будь-яку іншу роботу, що вимагає значної концентрації зору протягом тривалого часу. Значно легше, а тепер і приємніше попередити з апаратом «AMBLIOCOR – EYE» недугу, ніж лікувати її в майбутньому.

Матеріал підготувала лікар-офтальмолог дитячий Поліклініки Медікус Оксана Хомишин

Як депутати голосували за надання Чорткову статусу міста обласного підпорядкування (весь список)

***

Громадськість проти передачі Почаївської лаври російській церкві

***

Олексій Кайда теж вітає Чортків

***

Чортків отримав статус міста обласного значення навіть без голосу свободівця Михайла Головка

***

313 нардепів надали Чорткову статус міста обласного підпорядкування

***

До Тернополя приїде Сергій Магера, який співав разом з Басковим і Монсерра́т Кабальє́

***

Голова ОУН Стефан Романів: За фальсифікації треба відповідати

***

Жінка завжди має залишатися жінкою!

***

Прокурорами Тернопілля встановлено порушення при наданні путівок на оздоровлення до дитячих центрів «Артек» та «Молода гвардія»

***

Тернопільські податківці зустрілися з виробниками меблів та хліба

***

Налікували! 24 гривні витратили на ремонт зубів одного працівника тролейбусного депо

***

Сайт Тернопільської міської ради – найгірший в Україні

***

Такого дня Тернопільського Студента у файному місті ще не було!

***

Мер Тернополя розраховується за підтримку на виборах?

***

Відкритий лист до Міністра внутрішніх справ щодо ідентифікації міліції

***

За минулу добу в Україні сталося 104 пожежі

Такого дня Тернопільського Студента у файному місті ще не було!