24 вересня завершаться алкофестивалі тернопільських шинкарів на чолі з регіоналом з Настасова

Поділитися

Про алкофестивалі у Тернополі на Театральному майдані та в парках файного міста інтернет-газета “Про все” писала неодноразово: і про так звану “тернопільську браму”,і Дні Європи з пивом, і про виготовлення 540 метрової ковбаси із свинини на преміксах та іншої хімічної гидоти, і про так званий коропфест і наслідки після нього у тернопільському парку.



Навіть Іван Франко у свій час писав про тернопільську моральність.

Організаторам так званої “галицької дефіляди” головне фінансові прибутки, а не здоров’я української нації.

Вчора колишній регіонал, а нині свинячий барон, який сидить в печінках у ланівчан, “ощасливив” у фейсбуці алконавтів, що 22-24 вересня у Тернополі чергова п’янка у громадському місці: ” Сьогодні зустрівся з тернопільськими рестораторами, де планували нашу наступну співпрацю під час проведення фестивалю “Сала і Самогону” протягом 22-24 вересня у Тернополі. “Тернопільський м’ясокомбінат”, як вже традиційний генеральний партнер, обіцяє здивувати усіх відвідувачів заходу кулінарними цікавинками з сала і не тільки ? Думаю, що цей фестиваль стане гарним закриттям туристичного сезону у місті”,- написав регіонал Іван Чайківський.

Про сало, вигодоване на хімії й говорити не хочемо.

А самогон, принесений у наш край першими москалями-“асвабадітєлями”, яке змістовне навантаження несе? Може хтось підкаже?

 

Чи потрібен тернополянам бездумний розвиток туризму: у Барселоні місцеві мешканці провели акцію проти туристів

У Буковелі пиво дорожче, ніж в Болгарії