Олег Сиротюк: ми нічого не можемо

Поділитися

Саме так лаконічно можна підсумувати прес-конференцію за участю голови Тернопільської облдержадміністрації  Олега Сиротюка.

Про перші підсумки жнив сьогодні розповідали високопосадовці Тернопільської облдержадаміністрації. Переповідати увесь цей офіціоз сенсу не має, оскільки усю цю циферію можна переглянути тут.

Нібито Майданівські чиновники, члени політичних партій Батьківщина і Свободоба мали б не дублювати функції управління статистики, а провести нормальний аналіз щодо врожаю, його перспектив для аграріїв, продемонструвати оперативні шляхи вирішення проблем аграрного сектору. Про те, з доповідей так і не стало зрозуміло, чи захищений український виробник, що зроблено в області, щоб його захистити. Сиротюк каже, що то не його робота, а міністерства захищати аграріїв Тернопілля ( дивись друге відео з 2 хвилини 20 секунди).

Констатувались лише факти про досягнення великих латифундистів. Про те, як змусити тих же “логістів” не знищувати дороги області, як змусити агрохолдинг “Мрія” Івана Гути  відремонтувати знищені шляхи – відповідей не було почуто. Лише губернатор Олег Сиротюк зізнався у власній безпорадності і, можливо, у столиці в міністерстві щось та й зроблять. Для чого протирає Сиротюк з компанією штани і отримує ще й за це зарплату – залишилось загадкою за підсумками брифінгу: “ Перебіг жнив: перші підсумки”. Навіть п’яниця-губернатор Хоптян вів мову з мільярдерм Гутою про ремонт доріг, які знищили його вантажівки-“логісти” і про це повідомляв публічно. То чому ж така безпорадна нинішня влада?


Агрохолдинг “Мрія” розпочав ремонт доріг, які знищив фурами на Тернопільщині?

***

Керівник “Тернопільгазу” Олег Караванський згадав про аграріїв, які знищують дороги Тернопільщини

***

Компанія “Мрія” знищила дороги на Підгаєччині

***

Як великий аграрний бізнес знищив дороги на Підгаєччині

***

Як на тернопільських дорогах компанія “Мрія” заробила 114 мільйонів доларів

***

Агрохолдинг “Мрія” закупив 269 тягачів компанії і перерозподілить ринок вантажних автоперевезень

***

Губернатор Тернопільщини їздить до Бережан на гелікоптері?

З Тернопільщини вирушив автобус з провіантом для батальйону територіальної оборони

Роман Навроцький: Українцям треба посилити бойкот усьому російському